Solo Start
Image default
Auto’s en Motoren

Volkswagenspecialist Paruzzi

Bent u de trotse eigenaar van een klassieke Volkswagen bus, of een Volkswagen Kever? Dan is de kans groot dat u hier graag zelf aan sleutelt. In dat geval is het prettig om een adres te hebben waar u alle benodigde onderdelen hiervoor kunt krijgen. Daarom hebben we bijna 30 jaar geleden Paruzzi opgericht, waar u terecht kunt voor elk denkbaar Volkswagen onderdeel. Bij Paruzzi hebben we een groot assortiment aan zowel nieuwe als tweedehands onderdelen voor alle klassieke Volkswagen modellen. We kunnen u daarom altijd aan het benodigde onderdeel helpen, zonder dat u nog verder hoeft te zoeken.

Volkswagen motor

Bij Paruzzi gaan we graag met onze tijd mee, en daarom beschikken we over een mooie website waar u online uw onderdelen kunt bestellen. U vindt hier ons gehele assortiment, van buitenspiegels tot aan een Volkswagen motor. Om zoeken voor u zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we alle onderdelen onderverdeeld op categorie, maar ook op Volkswagen model. Daarnaast kunt u gebruik maken van onderdeelnummers om direct een specifiek onderdeel te vinden dat u wilt bestellen. We hebben de meeste onderdelen altijd op voorraad. En als u op zoek bent naar een speciaal onderdeel, dan gaan we graag voor u op zoek.

Paruzzi nieuwsbrief

De website van Paruzzi is meer dan alleen een webshop. U kunt hier veel informatie vinden over ons bedrijf en daarbij kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt twee keer per maand en houdt u op de hoogte van evenementen die georganiseerd worden en onderdelen Volkswagen Kever die binnen zijn gekomen. Daarnaast vindt u op onze website ook de Paruzzi catalogus die u kunt downloaden of bestellen, en zijn handleidingen en technische gegevens te vinden die u verder kunnen helpen bij het uitvoeren van uw hobby. Voor meer informatie over de VW onderdelen kunt een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen (NL: 31 (0)113 503555, BE: 09 3494131). Natuurlijk verwelkomen wij u ook graag in onze mooie showroom in Yerseke!
 

Voor meer info bezoek deze link : https://www.paruzzi.com/