Een auto leasen: voor wie is dat voordelig

      Reacties uitgeschakeld voor Een auto leasen: voor wie is dat voordelig

Wil je goedkoop auto leasen, maar twijfel je of dat wel geschikt is voor je? Dan is het zeker de moeite waard om je er eens in te verdiepen. Iedereen kan namelijk een auto leasen en het kan je aardig wat voordeel opleveren. Om uit te rekenen wat een lease auto je gaat kosten kun je online een rekenhulp gebruiken, maar je kunt ook de leasemaatschappij een berekening laten maken. Het is raadzaam om bij verschillende leasemaatschappijen een prijsopgaaf aan te vragen. Dezelfde auto kan bij de ene maatschappij namelijk voordeliger zijn dan bij een andere, afhankelijk van de prijsafspraken die zijn gemaakt met leveranciers.

Vaste kosten en de fiscale bijtelling

Hoeveel een auto kost hangt dus af van de leasemaatschappij en van het merk en model auto dat je kiest. Als je eenmaal je auto hebt gekozen, weet je voortaan precies wat je elke maand kwijt bent aan je lease auto. De vaste lease prijs die in het lease contract is afgesproken, verandert niet meer gedurende de lease periode. Is de lease auto onderdeel van je arbeidsvoorwaarden? Dan dien je ook rekening te houden met de fiscale bijtelling. Je auto wordt dan namelijk gezien als een deel van je inkomen en daarom moet je er belasting over betalen.

Met een lease auto kies je voor zekerheid

Als je ervoor kiest om een auto te leasen, dan weet je dus precies hoeveel de auto je gaat kosten. Die zekerheid is prettig, je komt immers niet meer voor vervelende verrassingen en onverwachte kosten te staan. Daarnaast rij je met een lease wagen in een moderne auto, die uitgerust is met de laatste technologie. Zo profiteer je van de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid en comfort. Goedkoop auto leasen is dus zeker de moeite waard.

Voor meer info bezoek deze link : http://www.goedkoopautoleasendirect.nl/