Solo Start
Image default
Auto’s en Motoren

Zo rij je voordelig in een bedrijfswagen

Bedrijfswagens worden doorgaans veel en intensief gebruikt. Als vakman moet de auto plek bieden aan je gereedschappen en materialen en moet hij wellicht tegen een stootje kunnen, terwijl je als vertegenwoordiger vooral een auto wilt die voldoende comfort biedt tijdens lange ritten door het land. Maar een wagen die intensief gebruikt wordt en veel kilometers maakt, moet ook regelmatig naar de garage voor onderhoud en reparaties. Als je de kosten graag onder controle wilt houden, kunt je er daarom ook eens aan denken om een bedrijfsauto te leasen.  

Eenvoudig een lease auto leasen

Een bedrijfsauto leasen is eenvoudig en biedt bovendien veel voordelen voor ondernemers. Ten eerste kun je in een nieuwe auto rond rijden, zonder dat je deze zelf hoeft aan te schaffen. Hiermee bespaar je je een hoge kostenpost. Daarnaast is het grootste deel van de kosten die een auto met zich mee brengt, voor rekening van de leasemaatschappij. Je hoeft dus niet om te kijken naar zaken als wegenbelasting en verzekeringen. Ook de kosten voor brandstof worden vaak deels door de leasemaatschappij betaald. Je ontvangt daarvoor een speciale brandstofpas, waarmee je bij de pomp kunt afrekenen.

Zorgeloos het land door in je bedrijfsauto

Met het leasen van een bedrijfsauto geniet je dus van vele voordelen en weet je bovendien precies wat je maandelijks kwijt bent aan je auto. Je hoeft dus niet bang te zijn voor onverwachte hoge kosten als je langs de kant van de weg komt te staan, of voor periodieke onderhoudsbeurten die duurder uitvallen dan verwacht. Ook over de afschrijving op de auto hoef je je geen zorgen te maken. De auto is immers in bezit van de leasemaatschappij. Je hoeft alleen je maandelijkse lasten te betalen en dan kun je profiteren van een nieuwe bedrijfswagen, zonder vervelende verrassingen achteraf

Voor meer info bezoek deze link : http://www.leaseautocentrale.nl/