Solo Start
Image default
Auto’s en Motoren

In 1 dag je theorie certificaat halen met de auto theoriecursus van Gelijk Geslaagd

Om je auto theorie certificaat te kunnen halen moet je een hoop leren over gevaarherkenning, verkeersregels en verkeersinzicht. Om al deze theorie op een makkelijke en snelle manier te leren heeft Gelijk Geslaagd een unieke theoriecursus ontwikkeld. Woon je in Rotterdam of omgeving? Dan is de theoriecursus Rotterdam er voor jou! Woon je ergens anders in het land? Geen probleem, wij bieden onze theoriecursus op verschillende plekken door het land aan! De theoriecursussen van Gelijk Geslaagd zijn eendaagse cursussen. Dit houdt in dat je de theorie leert en examen doet op dezelfde dag. In de ochtend leer je samen met de andere cursisten en een docent alle theorie die je moet weten om te kunnen slagen. In de middag maak je je theorie examen bij het CBR. En loop na je examen het CBR uit met je certificaat op zak!

’s Ochtend leren en ’s middags examen

Bij de meeste theoriecursussen van Gelijk Geslaagd wordt je om 07.00 verwacht. Best vroeg, maar zo weten we zeker dat we genoeg tijd hebben om je alle theorie goed aan te leren. Na een korte kennismaking gaan we meteen hard aan de slag. We werken met oefen examens en leren je handige ezelsbruggetjes om de theorie makkelijk te kunnen onthouden. Ook geven we je goede tips en trucs. Tussendoor krijg je een lekkere kop koffie of thee van ons. Nadat we met zijn allen hard hebben geblokt en de theorie er goed in zit is het tijd voor lunch. Wij verzorgen een heerlijke lunch voor jullie die bij de prijs zit inbegrepen. Na de lunch herhalen we de laatste dingen en is er uiteraard nog ruimte voor vragen. Dan is het tijd om met elkaar naar het CBR te gaan. Met de theorie vers in je hoofd kan je zelfverzekerd aan je examen beginnen!

Schrijf je in voor onze eendaagse theoriecursus

Hoe schrijf je je in voor de theorie cursus auto? Via de website van Gelijk Geslaagd kan je je aanmelden voor onze cursus. Alle beschikbare cursusdata staan op de site, je kan dus zelf kiezen welke dag jou handig uitkomt. Ook kan je meteen de locatie kiezen waar jij de cursus wilt volgen. Je plek bij het CBR reserveren we voor je na je inschrijving. Na je aanmelding krijg je van ons een mail met de bevestiging en alle benodigde gegevens.

 

Voor meer info bezoek deze link : https://www.gelijkgeslaagd.com/