Solo Start
Image default
Auto’s en Motoren

Als we nu leasen…

Misschien is het een opmerking die jij of je partner al eens heeft laten vallen. En het is een terechte opmerking, of beter gezegd, een terechte suggestie. De dag van vandaag is het niet meer zo eenvoudig om zomaar eens een auto te komen. Stel dat je trouwe vierwieler morgen plots zijn laatste uitstoot geeft, wat ga je dan doen? Kan jij daar meteen het geld leggen om een nieuwe auto te kopen. Tweedehands of niet, de meeste huishoudens hebben het geld niet meteen voorhanden. Omdat dit probleem veel voorkomend is, gaan veel mensen lenen. Maar er bestaat natuurlijk ook zoiets als leasen.

Waar ga je leasen?

Stel, je wilt een Citroën Berlingo leasen. Hoe ga je dan aan de slag? Overal in het land zijn er tal van leasemaatschappijen te vinden. Google gewoon auto leasen en je vindt meteen tal van mogelijkheden. Dan is de kunst om de tijd te nemen om een lijstje te maken van de beste maatschappijen. Lees hiervoor reviews, ga aandachtig door de voorwaarden of contacteer iemand waarvan je weet dat die een auto leaset. Misschien kan die wel een maatschappij aanraden. Kies nooit de eerste de beste maatschappij. Met vergelijken kan je namelijk heel wat centen sparen. 

Wat is er inbegrepen?

Wat hetzelfde is bij alle maatschappijen is dat je elke maand een vast bedrag betaalt. In dit bedrag zitten er een aantal kosten inbegrepen. Dit zijn de kosten voor onder andere verzekeringen, wegenbelastingen en de afschrijving van de auto. Met andere woorden: kleine details die je anders allemaal zelf moet regelen als je op eigen houtje een auto koopt. Let wel dat het als particulier niet even voordelig is om een auto te leasen. Ga daarom na bij je werkgever of je via het bedrijf een auto kunt leasen.

Voor meer info bezoek deze link : http://www.bedrijfsbusleasen.nl/super-deals/citroen-berlingo-leasen