Solo Start
Image default
Auto’s en Motoren

Auto leasen is ook voordelig voor particulier

Je hebt het vast al eens langs horen komen via of in de reclame: het gemak van een auto leasen. De leasemarkt van vandaag speelt in op de aantrekkende economie en dat is te merken. Het aantal mensen dat in een lease auto rijdt stijgt gestaag en leasemaatschappijen proberen zich van de concurrentie te onderscheiden. Hoewel de meerderheid van de lease auto’s gebruikt wordt in de zakelijke markt, profiteren ook steeds meer particulieren van de voordelen van leasen. Deze vorm van private lease kan voordeliger zijn dan een auto kopen, dus overweeg eens of jij ook gebruik wilt maken van deze vorm van leasen.

Voordelen bedrijfsauto leasen 

Het gebruik van een lease auto is dus zeker niet beperkt tot bedrijven en ondernemers. Bedrijfsauto’s en auto’s van de zaak worden al langere tijd geleast, om te dienen als vervoermiddel voor materialen of als extraatje voor de werknemer, maar nu kan dus ook de consument gemakkelijk leasen. Een groot voordeel hiervan is dat je duidelijk inzicht in de kosten hebt. Je betaalt namelijk en vast maandelijks bedrag gedurende de lease periode en hebt geen bijkomende kosten voor onderhoud, reparaties, wegenbelasting of autoverzekering. Daarnaast hoef je je ook geen zorgen te maken om weer van de auto af te komen.

Prijsbepalende factoren

De prijzen en regelingen voor een lease auto kunnen nogal verschillen per leasemaatschappij. Vergelijk deze maatschappijen dus goed en vraag verschillende offertes aan. Het automodel, de flexibiliteit van het leasecontract en hoeveel kilometers je wilt afleggen hebben invloed op de prijs. Laat je dus van te voren goed informeren en geef je voorkeuren duidelijk door om te kijken of een auto leasen een voordelige optie voor je is. Houd er rekening mee dat een stabiel inkomen belangrijk is om over langere tijd te kunnen blijven voldoen aan de leasekosten.

Voor meer info bezoek deze link : http://www.bedrijfsautoleasendirect.nl/