Een bestelbus leasen, huren of kopen?

      Reacties uitgeschakeld voor Een bestelbus leasen, huren of kopen?

Voor vele ondernemingen is een bedrijfswagen een noodzaak. Hierdoor zal je als ondernemer de overweging moeten maken wat de beste oplossing hiervoor zal zijn. Je kunt kiezen uit het leasen, huren of kopen van een bedrijfswagen. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor een Renault Trafic, dan kun je verder gaan kijken naar de mogelijkheden een Renault Trafic leasen, huren of kopen. Elke van deze mogelijkheden heeft zijn voor- en nadelen. Afhankelijk van het soort onderneming dat je hebt, kun je kiezen voor de bedrijfswagen die het beste past. Via verschillende websites kun je de mogelijkheden ontdekken op het gebied van onder meer de financiën, modellen, looptijd en garantie.

Het aanschaffen van een bus

Vaak denken veel mensen en dus ook ondernemers als eerste aan het kopen van de bus omdat deze nou eenmaal onmisbaar is. Als beginnende ondernemer kan de investering die gedaan moet worden om een bestelbus te kopen vrij hoog zijn. Vaak kies je dan voor een tweedehands in plaats van nieuw. Dat is een van de goedkoopste mogelijkheden. Maar wil je op een bepaalde manier overkomen als bedrijf bij je klanten dan is het misschien verstandiger een nieuw model aan te schaffen. En wanneer je de investering niet hebt of kunt opbrengen kan huren of leasen om de hoek komen kijken.

Leasen of huren

De keus tussen huren en leasen is tegenwoordig niet meer zo moeilijk. Huren kan voordeliger zijn wanneer je incidenteel een bestelbus nodig hebt. Maar wanneer je de bus voor je dagelijkse bedrijfsuitvoering nodig hebt is het huren hiervan vele malen duurder dan leasen. En als ondernemer wil je natuurlijk niet te veel betalen. Bij leasing sluit je vaak een contract af voor een paar jaar en betaal je een vast maandbedrag. Je weet precies wat je kwijt bent terwijl je je geen zorgen hoeft te maken over onderhoud, reparatie en afschrijving.

 

Voor meer info bezoek deze link : http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen