De NL zorgverzekering voor de buitenlandse arbeidsmigrant

      Reacties uitgeschakeld voor De NL zorgverzekering voor de buitenlandse arbeidsmigrant

Wanneer je als buitenlander een ziektekostenverzekering in Nederland wilt afsluiten, kan dat best lastig zijn. Zorgverzekeraar HollandZorg biedt goede ondersteuning en vele voordelen voor zowel werknemer als werkgever. Een speciaal werkgeversportaal geeft u bijvoorbeeld inzicht in de polisadministratie van uw flexwerkers en het aan- en afmelden van werknemers verloopt zeer gemakkelijk.

Maar ook de dekking die onze ziektekostenverzekering voor een buitenlander in Nederland biedt is van groot belang. De basisverzekering die HollandZorg aanbiedt voldoet aan alle eisen die de wet stelt. Speciaal voor uw tijdelijke medewerkers ontwikkelden wij bovendien een goed passende aanvullende verzekering.

Aanvullende verzekering voor flexwerkers De aanvullende verzekering geeft recht op extra vergoedingen. Met de aanvullende verzekering No Risk dekt u zelfs het verplicht en vrijwillig eigen risico af. Op onze website vindt u in een groot aantal talen informatie over de HollandZorg basisverzekering en aanvullende verzekering. Uw werknemers kunnen zich hiermee uitgebreid informeren.

Bij het afsluiten van de ziektekostenverzekering voor buitenlanders in Nederland betaalt u voor de verzekering een scherpe dagpremie, ontvangt u maandelijks achteraf een digitale factuur en krijgt u declaraties binnen tien werkdagen vergoed. Daarnaast bieden wij tal van andere ondersteunende voorzieningen.

Om de polisadministratie zo overzichtelijk mogelijk te houden, zorgen wij dat uw buitenlandse medewerkers steeds hetzelfde polisnummer en dezelfde zorgpas behouden. Ook wanneer zij meerdere keren worden aan- en afgemeld. Dit aan- en afmelden kan in een groot aantal gevallen rechtstreeks vanuit uw salarisadministratie worden gedaan.

Interesse in onze zorgverzekeringen voor buitenlanders? Vraag direct een offerte aan of bel naar (0570) 687 120. Natuurlijk kunt u ook ons online contactformulier invullen!

Voor meer info bezoek deze link : https://www.hollandzorg.com/