Solo Start
Image default
Woning en Tuin

Een Engelse tuinbank

Een stevig stukje romantiek voor in je tuin? Heb jij dan al eens aan een teakhouten stationsbank gedacht? Een stationsbank van teakhout vormt een prachtige investering in je tuin. De uitstraling is geweldig en het materiaal is opvallend duurzaam. Bij een tuinbank van teakhout heb je geen zorgen over de stevigheid. Dit tropisch hardhout blijft altijd zijn kracht behouden. Geef je het materiaal jaarlijks een klein beetje onderhoud, dan blijft jouw teakhouten stationsbank prachtig op kleur.

Net zo prachtig maar in een iets andere stijl, is de Engelse tuinbank van teakhout. Ook deze bank tref je in al zijn glorie aan bij De Teakhouspecialist in Naarden. Natuurlijk werd ook deze bank gemaakt van teakhout uit Indonesië van de hoogste kwaliteit. Kijk je op onze website, dan zie je deze fantastische Engelse tuinbank in vol ornaat staan. Sta verteld van het prachtige design en de aantrekkelijke kleur.

Teakhout is een geweldig materiaal, waar je met belangstelling uren naar kan kijken. Meubels van dit materiaal vormen een daverende aanwinst voor iedere tuin. De uitstraling is bijzonder charmant, maar het materiaal is ook ontzettend duurzaam. Het teakhout behoudt door de jaren heen moeiteloos de hardheid die zo kenmerkend is. Ook kan het hout zonder al te veel moeite op de juiste kleur worden gehouden.

Ook belangstelling voor zulke stralende tuinmeubelen van teak? Kom dan gezellig in onze showroom in Naarden kijken. Online bestellen kan natuurlijk ook. Dit kan op elk moment van de dag en wij leveren de meubelen door heel Europa!

Voor meer info bezoek deze link : https://www.deteakspecialist.nl/