Solo Start
Image default
Dienstverlening

Locksmith in Den Haag

Locksmith in Den Haag is een slotenmaker dat een bijzonder set vaardigheden heeft namelijk het lockpicken van sloten. Normaal gesproken kan een slotenmaker het deurslot alleen schadevrij open maken wanneer het niet op slot is gedraaid. Zit de deur wel op slot dan moet het met een boormachine open geboord worden of door het slot te frezen.

Flipperen

Als er iemand buitengesloten is belt die de slotenmaker Den Haag om de open te laten maken. Wanneer de slotenmaker er is kan die de deur open maken zonder het te beschadigen als het niet op slot zit. Door met een plastic kaart tussen de deurframe en het slot heen en weer te bewegen, deze techniek wordt flipperen genoemd.

Boren of frezen

Als de deur wel op slot zit of als er meerdere sloten op de deur zitten moet de slotenmaker het open boren of frezen. Hierbij gaat het slot wel kapot en is daarna niet meer bruikbaar, dus moet het slot ook vervangen worden waardoor de duur uitpakt.

Lockpicking

Dan zijn er is locksmith in Den Haag dat wel een deur kan openen dat op slot zit en zelfs als er meerdere sloten op de deur zitten is het geen probleem. De Locksmith in Den Haag maakt de deur schadevrij omdat met een set speciale tools waarmee alleen de beste slotenmakers kunnen werken.

slotenmakersnel.nl/

slotenmaker-den-haag.com/