Solo Start
Image default
Tuin en buitenleven

Boom kappen in Breda en omstreken? Bel Egalisee Bestratingen!

Een goede boomverzorging is zeer belangrijk. Hierdoor blijft de boom gezond. Soms is een boom te oud geworden, ziek of staat de boom op een verkeerde of ongewenste plek. In deze gevallen kunt u ervoor kiezen de boom te kappen. Voor bomen kappen in Breda en omstreken kunt u een beroep doen op Egalisee Bestratingen. Wij zijn in het bezit van de nodige ervaring, kennis en het juiste gereedschap. Het kappen van bomen is echt specialisten werk, het moet veilig en zorgvuldig gebeuren. Wanneer een boom dicht in de buurt staat van gebouwen of woningen gaan wij extra voorzichtig te werk. Veiligheid staat immers bovenaan! Bij het kappen van een boom werken wij zorgvuldig, overzichtelijk en stapsgewijs.

Na het kappen van de boom staat de boomstronk met wortels nog in de grond. Als u wilt kunnen we deze boomstronk ook voor u verwijderen. Als er genoeg ruimte is en er geen eventuele kabels in de weg zitten kiezen wij ervoor de boomstronk te verwijderen met behulp van een graafmachine. Lopen er kabels of is de werkruimte klein? Dan verwijderen wij de boomstronk met behulp van een stobbenfrees. Wij leveren uw tuin, wanneer gewenst, keurig op. Uw tuin is dan helemaal klaar voor de nieuwe aanleg.

Nieuwe tuinaanleg? Egalisee Bestratingen realiseert het voor u

Bent u uitgekeken op uw tuin en wilt u wel eens wat anders? Of heeft u een nieuwe woning gekocht en is uw nieuwe tuin niet helemaal uw smaak? Voor een nieuwe tuinaanleg in Breda en omstreken kunt u ook terecht bij Egalisee Bestratingen. Wij hebben al veel tuinen aangelegd en opgeknapt. Van de basis tot het eindresultaat, alle werkzaamheden die nodig zijn om tot het gewenste resultaat te komen kunnen wij voor u uitvoeren. Onze medewerkers zijn ervaren en hebben al diverse tuinen aangelegd.  

Voordat we de tuin gaan aanleggen beginnen we met een inventarisatie. Hierbij luisteren we goed naar uw wensen en bekijken we wat de mogelijkheden zijn in uw tuin. Samen met u ontwerpen we de tuin die helemaal bij u past! Wilt u een vrijblijvende offerte of wilt u meer weten over de mogelijkheden in uw tuin? Neem contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag!

Voor meer info bezoek deze link : https://www.egaliseebestratingen.nl/