Mediator in Gouda en omstreken

      Reacties uitgeschakeld voor Mediator in Gouda en omstreken

Dankzij Mediation Brooklyn Bridge, mediator in Gouda en omstreken, zitten mijn ex-partner en ik weer op één lijn. De gesprekken over onze scheiding verliepen allesbehalve vlekkeloos. We konden het maar niet eens worden samen.

Gelukkig was daar toen Gabriëlle Gijsberts. Als neutrale en onafhankelijke bemiddelaar hielp ze ons en begeleidde ze ons tijdens de gesprekken.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • Eerste kennismakingsgesprek is vrijblijvend
  • Op locatie
  • Meer dan 20 jaar ervaring in het vak
  • Juridische achtergrond
  • Gecertificeerd en aangesloten bij diverse beroepsverenigingen zoals Nederlandse Mediation Vereniging, MfN Groep Arbeidsmediators Nederland, Vereniging Mediators Regio Utrecht en Vereniging van Arbeidsjuristen.

Emotionele periode en korte lontjes

Toen mijn ex-partner en ik besloten om te gaan scheiden, brak een emotionele periode aan. Zowel voor ons als voor onze kinderen. Ondanks dat we nog liefde voor elkaar voelden, moesten we afspraken maken over ons huis, onze kinderen en de alimentatie.

Omdat we beiden nog erg emotioneel en stressvol waren, hadden we allebei korte lontjes. We konden het over geen enkel onderwerp meer eens worden.

Scheidingmediation voor het vinden van een oplossing

Met behulp van scheidingsmediation kregen we inzicht in elkaars standpunten. Dit wekt inzicht op en verlaagt barrières. Door middel van mediation konden we oplossingen vinden waar wij allebei achter staan.

Dankzij de mediator in Gouda en omstreken gaan we weer normaal met elkaar om en hebben we de scheiding succesvol afgesloten.

Arbeidsmediation in Gouda

Gabrielle Gijsberts is naast scheidingsmediation ook gespecialiseerd in arbeidsmediation in Gouda. Wanneer u onenigheid ervaart met een collega en u komt er samen niet uit, is arbeidsmediation een oplossing.

Jullie gaan samen aan de slag door middel van gesprekken om weer een gezonde werkrelatie te krijgen.

Ervaren mediator in Maarssen

Mediation Brooklyn Bridge is actief in Gouda en omstreken, dus ook als mediator in Maarssen, Utrecht, Breukelen en Houten. De mediation-gesprekken zijn van hoge kwaliteit.

Gabrielle heeft al meer dan 20 jaar ervaring als mediator. Daarnaast is ze aangesloten bij meerdere beroepsverenigingen, waaronder bij het MfN-register.

Mediator in Utrecht voor iedere situatie

Een mediator slaat de brug van conflict naar een uitkomst waar beide partijen tevreden mee zijn. Bij Mediation Brooklyn Bridge staat de mens centraal. Voor iedere situatie, iedere keer weer.

Gratis adviesgesprek

Mijn ex-partner en ik hadden echt baat bij de mediation-gesprekken. Mocht het nodig zijn en als u woonachtig bent in Gouda of omstreken, raad ik zeker mediator Gabrielle Gijsberst aan. Als u nog twijfels heeft, kies dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op locatie.

 

Voor meer info bezoek deze link : https://mediationbb.nl/