De Dakmakers staan klaar voor alle werkzaamheden op uw platte dak

      Reacties uitgeschakeld voor De Dakmakers staan klaar voor alle werkzaamheden op uw platte dak

Bent u in het bezit van een woning met een plat dak? Wij van De Dakmakers zijn meesters in alles wat te maken heeft met platte daken. Al meer dan dertig jaar zijn wij werkzaam op platte daken. Of uw dak nu een dakreparatie of een onderhoudsbeurt nodig heeft, bij ons bent u verzekerd van uitstekend werk.

Van te voren spreken we altijd met u door wat er precies nodig is op uw dak. Daarna klimmen we graag uw dak op, dit vinden wij het leukste van ons werk. Tijdens onze werkzaamheden op uw dak gaan we uiteraard uiterst voorzichtig te werk. We bezitten het VCA certificaat, dat staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Veiligheid en kwaliteit vinden wij zeer belangrijk, wij werken dan ook volgens de laatste eisen op het gebied van deze regels. Naast het VCA certificaat zijn wij aangesloten bij Vebidak, de brancheorganisatie voor dakbedekkingsbedrijven. Door aangesloten te zijn bij Vebidak voldoet ons bedrijf aan de criteria op het gebied van continuïteit, bedrijfsvoering en ondernemerschap. Ook zijn we door ons lidmaatschap bij Vebidak altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de techniek. Alle mensen die bij ons werkzaam zijn hebben met goed resultaat hun opleiding aan een gespecialiseerd opleidingscentrum afgerond en bezitten een goede dosis ervaring. Wanneer u De Dakmakers laat komen bent u dus zeker van een professionele partij met goede kwaliteit en veel ervaring!  

Dak advies nodig? Wij geven eerlijk advies over mogelijkheden en oplossingen

Wilt u goed en eerlijk dak advies? Ook dan kunt u terecht bij De Dakmakers. Door onze ruim dertig jaar aan ervaring hebben wij een hoop kennis opgedaan die wij graag met u delen. Hoewel we graag op een dak staan vinden wij het ook erg leuk om bij u aan tafel te zitten en al uw vragen te beantwoorden. Geen vraag is te gek, wij voorzien u graag van originele invalshoeken en het beste advies. Of het bij uw dak nu gaat om problemen of mogelijkheden, wij gaan graag de uitdaging aan!  

Voor meer info bezoek deze link : https://www.dakmakers.nl/