Solo Start
Image default
Onderwijs

Doeltreffende en persoonlijke coaching van een coach in de buurt van Nijmegen

Loop je rond met vragen over jouw functioneren op de werkvloer en zou je graag begeleiding ontvangen van een coach in de buurt van Nijmegen? Dan ben je welkom bij MD-act. Dit adviesbureau zet zich al meer dan 25 jaar in voor coaching op het gebied van mens en werk. De vraag die je hebt kan te maken hebben met zelfvertrouwen, communicatie, effectiviteit in je functie of de omgang met je collega’s, opdrachtgevers of klanten. Wellicht wil je werken aan persoonlijke ontwikkeling of een specifieke competentie. Hierbij kan een coach in de buurt van Nijmegen je met de juiste begeleiding effectief helpen.

Het coachingstraject

Bij MD-act ben je welkom voor persoonlijke coaching die volledig afgestemd is op jouw vraag of bijvoorbeeld specifieke doelstellingen waaraan je zou willen werken. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek wordt dit in kaart gebracht en op basis hiervan kan een plan van aanpak opgesteld worden dat aansluit bij jouw individuele behoeften. In de sessies wordt vervolgens gewerkt aan jouw vragen en komen actuele voorbeelden uit de praktijk aan de orde. Een coachingstraject wordt altijd afgesloten met een eindevaluatie. In deze evaluatie wordt niet alleen gekeken naar wat er behaald is, maar ook wat jij denkt nodig te hebben om deze ontwikkeling verder in te vullen.

Over dit adviesbureau

Bij MD-act kun je terecht voor een coach in de buurt van Nijmegen. Mocht je in een andere hoek van het land wonen, dan vind je bij MD-act ook coaches die vanuit andere regio’s werken. Zo heeft MD-act al meer dan 2000 mensen kunnen begeleiden tijdens een coachingstraject. Als adviesbureau biedt MD-act naast coaching ook trainingen en assessments aan om mensen en organisaties te helpen op weg naar beter presteren en functioneren. Wil je meer weten over MD-act en wat een coach voor jou kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact op met dit adviesbureau.

https://md-act.nl/