In 1 dag je theorie halen? Ja dat kan!

      Reacties uitgeschakeld voor In 1 dag je theorie halen? Ja dat kan!

Als je 16 bent geworden dan breekt er een nieuwe periode aan in je leven. Je mag op voor het examen voor je theorie. Velen zien dat als een hele moeilijke hindernis op de weg naar hun rijbewijs, maar het valt allemaal wel mee. Tenminste als je een van de cursussen van 123-theorie.nl volgt. Je kan dan in 1 dag theorie leren en tegelijk je examen doen. Daarbij maak je bijna honderd procent kans om te slagen. 95% procent van onze cursisten haalt het theorie-examen namelijk in een keer.

Een theoriecursus die iedereen laat slagen

Eigenlijk is de theoriedag bij 123-theorie.nl heel erg leuk. Voordat je bij ons aan de slag gaat krijg je alle benodigde info plus vast een aantal oefeningen in je mailbox. De theorie cursus begint meestal rond 7.00 ‘s morgens. Het is misschien wel vroeg, maar rond 13.30 – 14.00 uur ben je dan ook klaar met de training. Deze is overigens heel gemakkelijk te volgen en zo opgezet dat je de stof eenvoudig kan onthouden. Daarom is hij ook geschikt voor mensen die moeite hebben met leren door bijvoorbeeld dyslexie of ADHD, of faalangst hebben voor examens. Na de training brengt 123-theorie.nl je naar het CBR voor het examen, waarna jij waarschijnlijk met het felbegeerde papiertje naar huis gaat. Wil je meer informatie? Kijk dan snel op onze website. Of nog beter schrijf je meteen in en volg een theoriecursus bij jou in de buurt.

Voor meer info bezoek deze link :