De leukste uithangborden en naambordjes nu te bestellen

      Reacties uitgeschakeld voor De leukste uithangborden en naambordjes nu te bestellen

Wil je een uithangbord bestellen, maar weet je niet precies hoe, waar en wat? De Naamborden Webwinkel is je van dienst! De uithangborden in ons assortiment zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit. Ieder bord afzonderlijk wordt verzinkt en krijg vervolgens een poedercoat-laag. Deze professionele behandeling zorgt ervoor dat de uithangborden jarenlang meegaan en echt in goede staat blijven. Een uithangbord is bij ons niet zomaar een uithangbord. Er is volop keus. Zo zijn er nostalgische borden en ambachtelijke borden, maar ook exemplaren van RVS. Voor welke ga jij? De Lisa, Marieke of Paula? Jouw nieuwe uithangbord kunnen we aan beide kanten of aan één kant beletteren. Welke tekst erop komt, bepaal jij helemaal zelf.

Naambordjes van hout zijn van alle tijden. En het leuke is dat ze zo multifunctioneel zijn. Je kunt er een naast de voordeur plaatsen, op de deuren van de kinderkamers, bij de garage, je vakantiewoning enzovoort. Onze houten borden hebben geen standaard maat. Ze zijn onder meer leverbaar in 25 bij 16,5 cm, 25 bij 12,5 cm, 22 bij 15 cm, 15 bij 15 cm en 12 bij 8 cm. Sommige van onze klanten willen alleen de naam op het bordje, anderen alleen het huisnummer en weer anderen kiezen voor naam en huisnummer. We kunnen de tekst in het hout graveren en ook op het hout schilderen. Laat ons weten hoe jouw favoriete houten naambord eruit ziet en wij maken ‘m voor je. Binnen een paar dagen wordt je aanwinst bezorgd.

Voor meer info bezoek deze link : http://www.naambordenwebwinkel.nl/