Solo Start
Image default
Eten en drinken

Catering regelen

Ben je een feest een het organiseren, een bijeenkomst of een jubileum? Voor alle activiteiten waaraan groepen mensen deelnemen is het mogelijk een cateraar in te schakelen. Cateraars verzorgen hapjes, drankjes, diners, barbecues en ga maar door op locatie. Dit betekent niet dat de gerechten ter plekke worden klaar gemaakt, maar dat ze kent en klaar en warm worden afgeleverd. De meeste cateraars verzorgen ook het servies, bestek en het glaswerk, omdat dit vaak op locatie niet in grote aantallen aanwezig is. Kijk maar eens bij deze cateraar. Na de activiteit worden deze vaak de volgende dag weer opgehaald. Afwassen is niet nodig, dat neemt de cateraar voor zijn rekening.

Seizoen gerechten

Een goede cateraar biedt specifieke gerechten aan in bepaalde seizoenen. In de zomer is de barbecue zeer populair. Vlees, vis, salades en stokbrood worden afgeleverd incl. barbecue met gasfles. Koude buffetten in de zomer en warme buffetten in de winter of een combinatie hiervan het gehele jaar door. Stamppot buffetten zijn favoriet in de winter. Deze zijn vooral in trek bij de grote eters. Door de keuze in verschillende stamppotten is er voor iedereen wat wils. In de herfst zie je ook de stamppotten met wild.

Meerdere diensten

De grotere cateraars verzorgen naast de maaltijden ook dranken. Sommigen verhuren taps, bars, statafels en parasols. Anderen gaan nog iets verder; een rode loper, een ijskar, een dj of bedienend personeel. Naast de kant en klare gerechten zijn er ook andere vormen van maaltijdverstrekking die cateraars verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan een walking dinner of een borrelavond met amuses. Sta je aan de vooravond van een groot feest en ben jij betrokken bij de organisatie, kijk dan ook naar de andere verhuurmogelijkheden van de cateraar. Denk ook aan de kinderen. Sommige cateraars verhuren ook springkussens, een popcornmachine of andere materialen. Ook bij de aankleding van de locatie kan een cateraar je helpen.

Voor meer info bezoek deze link :