Geniet van een heerlijk menu op uw feest van een catering uit Antwerpen

      Reacties uitgeschakeld voor Geniet van een heerlijk menu op uw feest van een catering uit Antwerpen

Een feest organiseren vraagt veel voorbereiding. Wilt u daarom het eten uit handen geven aan professional? Kies dan voor de verschillende mogelijkheden met catering aan huis in Antwerpen van door JÖRD Catering & Homecooking. Dit gespecialiseerd bedrijf stelt een menu samen met verse gerechten en lokaal geteelde groentes. Hierbij krijgt u ook als u dat wenst dranken aangeboden, die perfect passen bij het smaakpallet van het eten. Daarnaast wordt er ook altijd rekening gehouden met allergieën. Wilt u graag een originele tafelbekleding met bloemen en uniek servies? Dan zorgt de professionele cateraar hier graag voor.

 

Heerlijk barbecueën op uw locatie in Antwerpen met een catering aan huis

Met een barbecue op uw feest in de zomer zit u altijd goed. Tijdens een barbecue aan huis door de professionele catering van JÖRD Homecooking & Catering uit Antwerpen zorgt het personeel voor lekkere stukken vlees en vis voor al uw gasten. Daarnaast is het mogelijk om op de service van de cateraar te genieten voor dranken en servies. Ook schakelt u deze cateraar in voor een homecooking, diverse cateringformules op uw locatie, Scandinavisch ontbijt, een foodbike en kookworkshops. Daarbij zorgt de cateraar er altijd voor dat de formule helemaal is aangepast aan uw wensen. Bent u al helemaal klaar om te genieten van hemelse gerechten? Neem dan snel contact op met JÖRD Homecooking & Catering.

 

Een gezellig feest bij u thuis met een professionele catering uit Antwerpen

Heeft u binnenkort een verjaardagsfeest, trouwfeest of bedrijfsfeest? Dan wilt u uiteraard genieten van lekkere gerechten tijdens het feest. Kies daarom voor de professionele catering door JÖRD Homecooking & Catering uit Antwerpen. Dit bedrijf komt bij u langs vanaf groepen van acht personen. De kok stelt steeds een verrassend menu samen met verse ingrediënten en aangepaste wijnen, bieren en non-alcoholische dranken. Zijn er kinderen in uw gezelschap? Dan stelt deze professionele cateraar een speciaal kindermenu samen. Ook wordt er indien nodig rekening gehouden met allergieën. Kortom, de cateraar voorziet gerechten op maat van uw feest voor gezellige momenten om uw vingers bij af te likken.