Solo Start
Image default
Eten en drinken

Exclusief dineren of genieten van hapjes met vrienden of familie in Roosendaal

Black Horse is een prachtig zalencomplex met cateringopties om heerlijk te dineren nabij het centrum van Roosendaal. Of u nu een evenement met 300 gasten organiseert of wilt dineren met vrienden of familie in Roosendaal, hier kunt u altijd terecht. Ze hebben een capaciteit voor ongeveer 500 personen, verdeeld over drie zalen. Naast het verhuren van zalen biedt Black Horse ook de mogelijkheid om heerlijke hapjes te bestellen voor uw feest of evenement in Roosendaal. Of u nu op zoek bent naar hartige hapjes, zoals bitterballen, of zoete hapjes, zoals macarons, Black Horse heeft voor ieder wat wils. De hapjes worden bereid met verse ingrediënten en kunnen worden aangepast aan uw wensen en behoeften. Het personeel van Black Horse zorgt ervoor dat de hapjes op tijd worden geleverd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het eten tijdens uw evenement.

Hapjes op maat bestellen bij de borrel of een feest in Roosendaal

Black Horse heeft een ervaren chefkok die de lekkerste hapjes voor u samenstelt. Deze hapjes kunt u vooraf bestellen voor uw borrel, feest of evenement in Roosendaal. Of het nu gaat om salades, bittergarnituur, bedrijfscatering of diners; bij Black Horse is dit allemaal mogelijk. Wilt u uw feest in een van onze zalen vieren of wilt u onze hapjes op uw locatie in Roosendaal bestellen? De ervaren chefkok weet altijd een bijpassende catering te verzorgen. Wilt u komen dineren in Roosendaal? U kiest dan uit drie of zelfs zes of zeven gangen!

Een zaal met alle faciliteiten

Wilt u een zaal huren voor uw feest of evenement? Dan bent u er zeker van dat alle faciliteiten aanwezig zijn. U heeft ook de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende arrangementen. Black Horse is dus de perfecte locatie voor het organiseren van feesten, evenementen, vergaderingen en zakelijke bijeenkomsten in Roosendaal, maar ook om er lekker te dineren. Het biedt niet alleen prachtige zalen en catering, maar ook leuke evenementen. Bij Black Horse kunt u genieten van heerlijke hapjes en drankjes en een gezellige avond beleven. Of u nu hapjes wilt bestellen of wilt dineren in Roosendaal, Black Horse heeft voor ieder wat wils. Wilt u meer informatie over dineren bij dit bedrijf? Kijk dan eens op hun website: https://blackhorse-roosendaal.nl/catering/dineren-roosendaal.php. Of neem contact op om uw wensen voor een feest te bespreken.