Brievenbus Cadeau

      Reacties uitgeschakeld voor Brievenbus Cadeau

Brievenbusbanket.nl 

Taartjes per post 

Brievenbusbanket.nl is een online webshop waar u gebak kunt bestellen wat geleverd wordt door de brievenbus. Na lang ontwikkelen heeft brievenbusbanket.nl taartjes ontworpen die precies in de formaten van een brievenbus doosje passen. Het verzenden van een brievenbus taartje heeft als groot voordeel dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn om het gebak aan te nemen. 

Brievenbusbanket.nl heeft verschillende formaten en soorten taartjes pe rpost. Zo kunt u kiezen uit Haagsche Hopjes Gebak, Kaneel Gebak, Walnoot Sinaasappel Gebak en Chocolade Gebak. Ook is er de mogelijkheid om verschillende soorten te combineren in een groter formaat combinatiebox. Zo heeft de ontvanger een heerlijke proeverij aan brievenbustaartjes. 

Brievenbus Cadeau

Een brievenbus cadeau ontvangen van brievenbusbanket.nl is een zeer smaakvolle en prettige ervaring. Zodra de ontvanger het doosje openmaakt ziet diegene als eerst een ansichtkaart met een persoonlijk bericht van de verzender. Hierna kan de ontvanger samen of alleen genieten van het heerlijke brievenbus cadeau. 

Een brievenbus cadeau versturen van brievenbusbanket.nl is voor u zo makkelijk mogelijk gemaakt. Als eerste bezoekt u de webshop, vervolgens maakt u een keuze uit het assortiment, daarna kunt u eventueel een persoonlijke boodschap toevoegen en als laatste rekent u gemakkelijk af met IDEAL. Een brievenbus cadeau is geschikt voor veel verschillende gelegenheden zoals Valentijnsdag, Moederdag of een Verjaardag Cadeau op afstand. 

Zakelijk bestellen

Zit uw personeel of collega’s thuis door de huidige situatie? Brievenbusbanket.nl is ook gespecialiseerd in de zakelijke markt en zakelijke bestellingen. Vanaf 10 stuks te bestellen, op maat gemaakt voor uw organisatie. 

Nieuw bij brievenbusbanket.nl! U kunt nu ook relatiegeschenken bestellen in uw eigen huisstijl. Neem contact op met de klantservice van brievenbusbanket.nl per mail of telefoon voor meer informatie of om de opties te bespreken. E-mails worden doorgaans binnen 2 uur beantwoord. 

https://www.brievenbusbanket.nl/