Solo Start
Image default
Dienstverlening

Kies voor professionele, commerciële schoonmaakservice van het schoonmaakbedrijf Ede

Nederlanders brengen de meeste uren door op het werk. Hoewel veel bedrijven gebruikmaken van een schoonmaakdienst, is de daadwerkelijke schoonmaak vaak minimaal, met snel stofzuigen en het legen van afval. Dieper vuil, stof, allergenen en ziekteverwekkers blijven achter in tapijten, op jaloezieën en diep in de bekleding van kantoormeubilair. Daarom is de professionele, commerciële schoonmaakservice van het schoonmaakbedrijf Ede een verstandige keuze. Het team beschikt over een ruime ervaring en kan hierdoor ook uw kantoor snel en netjes reinigen.

 

Verhoogde productiviteit van medewerkers

Uw medewerkers zijn gelukkiger als de werkruimte fris, schoon en vrij van opgehoopt stof en vuil is. De lucht ruikt beter en is gezonder om in te ademen. Hoewel veel bedrijven de noodzaak inzien van voortdurende opleiding van werknemers en erkennen dat een gezonde bedrijfscultuur belangrijk is, wordt er wellicht weinig aandacht besteed aan de belangrijkste factor in productiviteit: zuivere, schone lucht. Wilt u een team van slimme, enthousiaste, productieve medewerkers? Help ze schonere lucht in te ademen en kies voor de commerciële schoonmaakservice van het schoonmaakbedrijf Ede. Een regelmatig uitgevoerde, diepe, professionele reiniging door het schoonmaakbedrijf Ede zorgt voor een schone en frisse kantoorlucht.

 

Voorkom dat vervuilde lucht een risico vormt voor de menselijke gezondheid

Hoewel het algemeen bekend is dat vervuilde lucht een risico vormt voor de menselijke gezondheid, realiseren veel bedrijfseigenaren zich misschien niet de aanzienlijke impact van ongezonde binnenlucht. Binnen de muren van een bedrijf kan de lucht vervuild zijn met fijnstof, die allemaal continu wordt gecirculeerd door het HVAC-systeem.

Uit onderzoek blijkt dat vervuilde binnenluchtkwaliteit leidt tot een aanzienlijke daling van de productiviteit. Aangenomen wordt dat vuile, ongezonde binnenlucht de cognitieve functie van de mens vermindert. Meer weten over de diensten waar u gebruik van kunt maken? Neem dan even contact op met de specialist en laat u vrijblijvend informeren.