Solo Start
Image default
Dienstverlening

Wilt u een biljart kopen voor uw bedrijf in de horeca? U vindt ze hier

Wilt u meer amusement toevoegen aan uw bedrijf in de horeca? Een speelruimte met een biljart biedt hier een uitstekende oplossing voor. U vindt de biljarten van Brock Biljartfabriek & Amusement in verschillende cafés en sportkantines in heel Nederland. Bij dit bedrijf in Bornerbroek, in de buurt van Almelo, kunt u een hoogwaardige biljart kopen voor uw bedrijf in de horeca. Zo zorgt u dat uw bezoekers samen kunnen komen rond een prettige tafel voor een gezellig spel. De biljarten van dit bedrijf zijn van hoge kwaliteit en erg stil, voor een optimale speelervaring.

U richt uw speelruimte volledig in met de producten van deze speciaalzaak

Bent u op zoek naar een speciaalzaak waar u een biljart en nog veel meer kunt kopen om uw speelruimte in de horeca in te richten? Bij Brock Biljartfabriek & Amusement vindt u een uitgebreid aanbod aan verschillende biljartproducten, van tafels tot krijt. De biljarten van deze zaak worden gemaakt in hun eigen fabriek, achter hun showroom in de buurt van Almelo. Hun ijverige medewerkers maken deze tafels vakkundig met de hand, al sinds 1990. Daarnaast vindt u hier diverse andere biljartproducten, zowel nieuw als tweedehands. U kunt deze producten ook gerust uitproberen in hun showroom. Hun ervaren medewerkers helpen u met plezier te vinden wat u zoekt. U vindt meer informatie over hun diverse biljartaccessoires op hun website: www.biljartfabriek.nl.

Bekijk het ruime aanbod aan producten van deze speciaalzaak

Breng een bezoek aan de showroom van deze biljartzaak in de buurt van Almelo of bekijk hun brede aanbod op hun website. U kunt hier een prachtige biljart en verschillende accessoires kopen voor uw bedrijf in de horeca. De medewerkers van dit bedrijf helpen u graag bij het vinden van de juiste producten voor uw speelruimte. U kunt contact opnemen met deze zaak via de contactgegevens op hun website.