Solo Start
Image default
Eten en drinken

Bladerdeeg van dit merk gebruik je in diverse recepten

Het bladerdeeg van Tante Fanny smaakt heerlijk in uiteenlopende recepten. Of je nu graag iets zoets of iets hartigs bakt; in beide gevallen gebruik je het best het bladerdeeg van dit merk. Voor bladerdeeg recepten bezoek je de website van Tante Fanny. Daar staan allerlei recepten voor je uitgewerkt, waarmee jij stap voor stap heerlijke creaties maakt. De recepten die je hier vindt zijn geschikt voor uiteenlopende gelegenheden. Of je nu hapjes wil maken voor een borrel, picknick of verjaardag, graag een heel gerecht op tafel zet met bladerdeeg óf dat je een bijgerecht wilt maken omdat je uitgebreid gaat dineren; in al deze gevallen raadpleeg je de recepten met bladerdeeg die Tante Fanny op hun website heeft gezet.

Volg een recept of bedenk jouw eigen twist

De recepten die je op de website van Tante Fanny vindt, zijn gedetailleerd uitgewerkt waardoor er niets mis kan gaan. Stap voor stap lees je hoe je jouw hapje, gerecht of bijgerecht klaarmaakt. Natuurlijk is er ook ruimte voor jouw eigen inbreng! Heb je bepaalde ingrediënten die jou lekker lijken bij het recept, twijfel dan zeker niet om deze erin te verwerken. Met bladerdeeg smaakt alles goed namelijk! Of je nu iets wilt maken met vis, met vlees, met groenten of met zoetigheid; alles is mogelijk!

Maak ook zelf een heerlijke pizza

Naast dat je heerlijke gerechten en hapjes met bladerdeeg kunt maken met de recepten van Tante Fanny, kun je ook pizza, taart of flammkuchen maken. Tante Fanny produceert namelijk ook deegwaren voor deze gerechten. Neem bijvoorbeeld pizza. Op de website van dit merk vind je diverse recepten waar je de allerlekkerste pizza mee maakt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een traditionele pizza margherita of van een pizza bianca met spinazie en ricotta? Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat; de recepten voor pizza op deze website bieden je gegarandeerd voldoende inspiratie.