De bubble envelope is de oplossing voor iedere webshopeigenaar

      Reacties uitgeschakeld voor De bubble envelope is de oplossing voor iedere webshopeigenaar

Heb je een eigen webshop? En ben jij een kei in het verkopen van allerlei producten van je eigen online shop? Dan heb je vast en zeker al eens kennis gemaakt met de bubble envelope. Bubble envelopes zijn envelopes die aan de binnenzijde zijn voorzien van een laagje noppenfolie. Dit zijn kleine luchtbelletjes die alle stoten op vangen die je product tijdens het vervoeren zal moeten doorstaan. Een zeer goede uitkomst dus voor mensen met een eigen webshop en die regelmatig breekbare items verzenden is het een ideale oplossing!

Wat kun je verzenden in een bubble envelop?

Eigenlijk kun je alles verzenden in een bubble envelop, zolang je product maar redelijk klein is. Want het blijft natuurlijk gewoon een envelop. Ze zijn wel in verschillende maten verkrijgbaar. Van hele kleine enveloppen tot a5 formaat enveloppen. Het is niet geschikt om alleen documenten in te versturen. Deze kun je in een normale envelop beter versturen. Maar verkoop je in je webshop bijvoorbeeld kleine beeldjes of andere kleine breekbare items? Wikkel ze nog voor extra stevigheid nog eens in wat noppenfolie en stop je vervolgens in de bubble envelope.

Waar kan je ze kopen?

Een vraag die vaak voorkomt is waar je zo’n bubble envelope eigenlijk kunt kopen. Op internet kun je ze op vele plekken vinden. Heb je er veel nodig? Dan raden we je aan ze in bulk bij een webshop te bestellen. Dit is over het algemeen een stuk goedkoper. Maar je kunt ze ook gewoon in een fysieke winkel kopen. Denk bijvoorbeeld aan de Action en de Hema. Maar ook winkels in kantoorartikelen verkopen bubble envelopes. Dus ze zijn niet alleen ideaal om dingen in te versturen, ze zijn ook nog gemakkelijk verkrijgbaar!

https://luchtkussengigant.nl/bubble-envelope/