Plannen, schikken en meten: zo wordt verhuizen een eitje

      Reacties uitgeschakeld voor Plannen, schikken en meten: zo wordt verhuizen een eitje

Verhuizen kan een hele klus zijn, maar met de nodige planning bespaar je jezelf de nodige stress op de toch al zenuwslopende dag.

Het begint natuurlijk bij het inpakken. Je kunt het laten doen, maar waarschijnlijk weet je zelf het beste wat allemaal ingepakt moet worden. Handig hierbij is om rekening te houden met het labelen van de verhuisdozen. Je wilt natuurlijk niet dat je servies en tostiapparaat straks in je nieuwe badkamer worden geparkeerd.

Goed voorbereid op pad

Net zo belangrijk is het indelen van de verhuiswagen. Je wilt natuurlijk niet dat dingen vallen of onnodig beschadigd raken. Als je besluit om je verhuizing zelf te doen en zelf een grote wagen of busje te huren in Heerlen, ben je zelf verantwoordelijk dat elk theekopje heelhuids op je nieuwe adres aankomt.

Het handigst is om dan te beginnen met zware huishoudelijke apparaten zoals de wasmachine en droger. Met een paar verhuisdozen kun je de eerste lege ruimte opvullen. Vervolgens kun je denken aan grotere meubels, zoals kasten. Om de nodige ruimte te besparen kun je al enkele dozen kwijt ín de kasten en vul je de overige ruimte op met dozen en iets zachter opvulmateriaal. Vervolgens is het tijd voor de bank. Hierbij kun je kussens gebruiken als opvulmateriaal. Vervolgens komt de rest: de overige dozen en andere dingen die simpelweg niet goed in te pakken of in te ruimen zijn in de wagen, zoals fietsen.

Een bus huren in Heerlen

Ben je geen ervaren chauffeur maar wil je wel een bus huren in Heerlen? Dan helpt het waarschijnlijk om vóór de grote verhuizing al een ritje te maken, om te ervaren hoe het is om in zo’n gevaarte te rijden. Vraag ook iemand om tijdens de echte verhuisrit mee te gaan en aanwijzingen te geven tijdens het inparkeren. Zo blijft niet alleen je inboedel maar ook het busje zelf in optimale conditie!

https://adremlimburg.nl/overige-paginas/bestelbus-huren-heerlen/