Solo Start
Image default
Bedrijven

Online je nespresso koffie bestellen

Een van de meest uitgebreide koffieapparaten die bestaan moet wel het nespresso apparaat zijn. Er zijn zo veel verschillende soorten en smaken nespresso koffie te bestellen. Hierdoor kun je veel variëren en veel nieuwe smaken proeven. Alleen duurt een uitstapje naar de nespresso winkel altijd erg lang. Je staat niet alleen lang in de rij maar je wordt ook overgehaald om verschillende smaken te proeven. Dit kan hartstikke leuk zijn natuurlijk, maar hier hebben we niet altijd zin in. Gelukkig kun je ook online nespresso cups kopen bij de koffiejongens.

 

Wie zijn “de koffiejongens”

De koffiejongens is een abonnement waarbij je kunt kiezen hoeveel koffie je elke dag wilt drinken. Je krijgt dan om een bepaald aantal weken nieuwe koffie bezorgd. Zo hoef je nooit meer de deur uit voor koffie en hoef je er ook niet over na te denken. Altijd koffie in huis! Maar je kunt er ook een grote hoeveelheid in een keer bestellen. De koffiejongens is een bedrijf met een oog op de toekomst. Met hun 100% biologisch afbreekbare koffiecups willen zij graag de wereld een beetje helpen. Maar ook voor je portemonnee is dit voordelig want je kunt de cups gewoon in de gratis GFT-bak gooien. Ook de bezorging wordt duurzaam verricht waardoor er een stuk minder vervuiling plaatsvindt.

 

Nespresso cups kopen

De koffiejongens verkopen de nespresso cups in bundels. Je kunt dus nespresso cups kopen voor een bepaalde periode. Ze worden steeds opnieuw gratis geleverd als de vorige voorraad op is. Je kunt kiezen uit 6 verschillende soorten koffie. Zo heb je een lungo, lungo forte, lungo extra forte, espresso, ristretto en decaf. Er zit dus altijd wel een smaak bij die je lekker vindt. Alle nespresso cups zijn duurzaam en 100% biologisch afbreekbaar. Wil je deze nespresso cups kopen? Dan draag je ook een steentje bij aan een schonere omgeving.

https://dekoffiejongens.nl/nespresso-koffiecups/