Solo Start
Image default
Aanbiedingen

Maak jouw keuken compleet met een PVC vloer

De keuken is in veel huishoudens het hart van het huis. Het is de plek waar we samen eten bereiden en genieten van heerlijke maaltijden. Daarom is het belangrijk dat deze plek er goed uitziet en praktisch is ingericht. De vloer in de keuken is hierbij een belangrijk onderdeel. Vaak wordt er gekozen voor een tegelvloer, maar wist je dat je ook kunt kiezen voor een PVC vloer? In deze blog lees je waarom een PVC vloer voor in de keuken een goede keuze is voor jou.

 

Waterbestendigheid 

Een van de grootste voordelen van een PVC vloer in de keuken is dat het waterbestendig is. Dit is erg handig omdat je in de keuken vaak met water werkt. Denk bijvoorbeeld aan het morsen van water tijdens het koken of het schoonmaken van de vloer. Met een PVC vloer hoef jij je geen zorgen te maken over waterschade en kun je de vloer gemakkelijk schoonmaken.

 

Makkelijk vloer schoonmaken

Een ander voordeel van een PVC vloer is dat deze gemakkelijk schoon te maken is. Het is namelijk bestendig tegen vlekken en vuil. Je kunt de vloer eenvoudig schoonmaken met warm water en een zachte doek. Daarnaast hoef jij je geen zorgen te maken over krassen op de vloer, want deze zijn minimaal ten opzichte van bijvoorbeeld een tegelvloer.

 

Geluiddempende vloer

Een ander voordeel van PVC vloeren is dat deze geluiddempend zijn. Ze dempen het geluid van hakken en het verplaatsen van stoelen. Zo voorkom je overlast voor de mensen die onder je wonen en zorg je er ook voor dat het geluidsniveau in jouw keuken niet te hoog is.

 

Ontdek de diverse stijlen

Als je denkt dat een PVC vloer alleen verkrijgbaar is in saaie grijze kleuren heb je het mis. Tegenwoordig zijn PVC vloeren verkrijgbaar in diverse dessins en kleuren die passen bij jouw persoonlijke smaak en stijl. Zo kun je kiezen voor een houtlook of een betonlook en zelfs tegellook. Met een PVC vloer geef je jouw keuken een eigentijdse en gezellige uitstraling.

 

PVC vloeren zijn duurzaam

Een PVC vloer gaat lang mee en is daarom een duurzame keuze. Dit komt door het materiaal waarvan de vloer gemaakt is: polyvinylchloride. PVC vloeren worden gemaakt van gerecycled materiaal en zijn daardoor ook nog milieuvriendelijk. Hierdoor ben je niet alleen verzekerd van een mooie en praktische vloer, maar ook van een duurzame keuze.


In deze blog heb je kunnen lezen waarom een PVC vloer een goede keuze is voor jouw keuken. De vloer is waterbestendig, gemakkelijk schoon te maken, geluiddempend, verkrijgbaar in diverse stijlen en duurzaam. Daarnaast heeft een PVC vloer ook een aantrekkelijk prijskaartje ten opzichte van bijvoorbeeld natuursteen of keramische tegels. Het is een slimme keuze om te maken wanneer jij op zoek bent naar een mooie, praktische en duurzame vloer voor in jouw keuken. Doe inspiratie op bij Stilefloors en ontdek welke mogelijkheden een PVC vloer voor jouw keuken biedt!

https://www.stilefloors.nl