Proef een overheerlijke burger in dit restaurant in Bunschoten-Spakenburg

      Reacties uitgeschakeld voor Proef een overheerlijke burger in dit restaurant in Bunschoten-Spakenburg

Wilt u de lekkerste burger van Nederland proeven in een intiem en gezellig restaurant? Ga dan naar Antonio’s Eethuys in Bunschoten-Spakenburg. In dit sfeervolle dorp kunt u heerlijk eten bij dit restaurant. Zij hebben een uitgebreid menu met allerlei overheerlijke maaltijden, maar staan voornamelijk bekend om hun burgers. U kunt bij hen terecht voor zowel lunch als diner, maar ook als u zin heeft in een kopje koffie met gebak is dit een uitstekende plek. Al hun gerechten worden vers bereid waarbij alleen de beste ingrediënten gebruikt worden. U geniet van heerlijke combinaties en een echte smaakbeleving.

Keuze uit diverse unieke burgers

Bij Antonio’s Eethuys vindt u de lekkerste hamburgers. Dit zijn niet zomaar de standaard hamburgers. Ze combineren diverse ingrediënten en creëren zo nieuwe en unieke smaken. De burgers worden bereid in een houtskooloven, wat het een authentieke smaak geeft. Uiteraard zijn het vlees, brood, de sausjes en de overige ingrediënten van de beste kwaliteit. Probeer bijvoorbeeld eens de Smokey BBQ burger met kaas, geroosterde paprika, rode ui en BBQ-saus. Of kies juist voor de Truffle burger met gegrilde paprika, champignons, rucola, parmakaas en truffelsaus. U heeft zowel de keuze uit een hamburger als een kipburger. Daarnaast hebben ze ook een heerlijke vegetarische optie. Wanneer u een burger bestelt in hun restaurant wordt deze geserveerd met verse Hollandse frites, saus naar keuze en huisgemaakte coleslaw. Zo geniet u in een keer van een volledig menu.

Reserveer uw plek direct online

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u ook een burger proeven uit dit restaurant in Bunschoten-Spakenburg? Neem dan contact op met Antonio’s Eethuys en vraag naar de mogelijkheden. Via deze weg kunt u direct een plek reserveren, maar dit kan ook eenvoudig via hun website. Daar kunt u ook meteen het uitgebreide menu bekijken en alvast de sfeer proeven.

http://www.antonios-spakenburg.nl