Solo Start
Image default
Eten en drinken

Een heerlijke lunch bestellen bij dé broodspecialist van Rotterdam

Om op het werk goed te kunnen blijven presteren, is een voedzame lunch belangrijk. Hierdoor zorgt u ervoor dat u ook na de lunchpauze het beste uit uzelf haalt en de middagdip geen vat op u krijgt. Maar waar haalt u een gezonde en lekkere lunch? De bedrijfskantine heeft niet altijd iets dat u bevalt en de boterhammen van thuis bent u ook wel eens zat. Gelukkig biedt Brood Express – dé broodspecialist in Rotterdam – uitkomst, want hier kunt u heerlijke broodjes als lunch bestellen. Kies uit diverse broodsoorten en beleg en laat uw bestelling eenvoudig op uw werkplek bezorgen. Beter kunt u de middagpauze niet beginnen!

Volop keuze uit verschillende soorten broodjes

Houdt u van vlees, vis of heeft u liever kaas? Wat uw voorkeur ook heeft; Brood Express heeft de ideale lunch voor u. Wat dacht u bijvoorbeeld van een broodje ham-kaas, tonijnsalade of boeren achterham? Heeft u het liever luxer? Kies dan voor een broodje met filet americain, roombrie of gerookte zalm. Kies de broodsoort die u lekker vindt, bijvoorbeeld een pistolet, Italiaanse bol of maïsboterham. Elk broodje kan met of zonder rauwkost geserveerd worden en geheel aan uw wensen worden aangepast. Door bij deze zaak in Rotterdam te bestellen, geniet u dus zeker van een heerlijke lunch.

De mogelijkheden voor catering

Bij Brood Express in Rotterdam kunt u een lekkere lunch bestellen voor uzelf, maar u kunt door deze broodzaak ook uw catering laten verzorgen. Organiseert u een bedrijfsevenement, een jubileumfeest of een bruiloft? Dan zorgt dit bedrijf uit Rotterdam graag voor de catering. Kies de broodjes die u wilt laten serveren en Brood Express zorgt dat alles in orde komt. Zelfs het regelen van meubilair, een tent en een terras kunt u aan de experts van dit bedrijf overlaten! Hierdoor krijgt u een complete catering én toebehoren en geniet u optimaal van uw evenement in Rotterdam.