Solo Start
Image default
Aanbiedingen

Beveiliging inhuren

Security inhuren wordt in de huidige tijd steeds meer gedaan. Onder andere door sociale media zijn er steeds meer meningen en oordelen over personen. Zaken als bedreiging en afpersing komen hierdoor steeds vaker voor. U kunt het risico wat u hierbij loopt wegnemen door het inhuren van persoonsbeveiliging. Bij Secret Security Service helpen we u hier graag mee. Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat om voor verschillende situaties de juiste beveiliging aan te bieden.

Een eigen beveiliger inhuren

Wanneer klanten beveiliging inhuren bij ons, kiezen ze voor een eigen beveiliger. Onze beveiligers zijn ervaren in beveiliging. Hierdoor hebben ze projecten uitgevoerd met beveiliging voor onder andere bekende artiesten, dj’s, en VIP’s. 

Ook kunnen ze de nodige flexibiliteit bieden. U kunt namelijk beveiliging inhuren met beveiligers in uniform of in casual kleding. We kijken samen met u naar de situatie om te bepalen wat passende kleding zal zijn. Daarnaast zijn onze beveiligers flexibel, doordat ze verschillende talen en verschillende vechtsporten beheersen.

Meer dan alleen inhuren van persoonsbeveiliging

Naast het inhuren van reguliere beveiliging, kunt u bij ons terecht voor meerdere soorten diensten. We zetten onze diensten voor u op een rijtje:

Profiling

Met profiling worden criminele en terroristische activiteiten al in de voorbereidingsfase gesignaleerd. Zo kan mogelijke dreiging al in een vroeg stadium worden ontdekt en gestopt.

Observatie

Met observeren nemen we het gedrag van een specifiek persoon of omgeving waar. Vervolgens geven we een beschrijving van wat we hebben gezien.

Objectbeveiliging

Bij objectbeveiliging houden we een bepaald object voor u in de gaten. We doen dit door regelmatige controle rondes en het signaleren van onregelmatigheden. Zo heeft u constante controle over het gewenste object.

Evenementenbeveiliging

Met evenementbegeleiding zetten we ervaren en representatieve beveiligers voor uw evenement in. Zo helpen we u met een veilige ervaring voor uw bezoekers

Hondenbeveiliging

Met hondenbeveiliging worden er naast onze beveiligers ook honden ingezet. Deze honden kunnen u nog beter helpen bij uw veiligheid.

Contact

Heeft u interesse in persoonsbeveiliging inhuren of een van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 16 19 56 99. Samen kijken we naar uw situatie en helpen we u met de veiligheid. Kijk op https://secretsecurityservice.nl/ voor aanvullende informatie.