Solo Start
Image default
Bedrijven

Persoonsbeveiliging inhuren bij Secret Security Service

Wilt u professionele persoonsbeveiliging inhuren voor uzelf of iemand anders, doordat u zich misschien niet meer veilig voelt of bekend bent? Dan kunt u bij Secret Security Service terecht. Wij weten in elke situatie zo te handelen dat uw veiligheid kan worden gewaarborgd. Met onze betrouwbare beveiligers kunt u weer veilig over straat.

Eenvoudig persoonsbeveiliging inhuren

Professionele persoonsbeveiliging inhuren kan een behoorlijke klus zijn, maar bij Secret Security Service maken wij het zo gemakkelijk mogelijk. Zo kunt u ons bellen voor een persoonlijk gesprek, waarna wij voor u klaarstaan. Onze beveiligers hebben jarenlange ervaring en kunnen zich in elke situatie onopvallend en discreet gedragen. Dit doen zij bijvoorbeeld door hun kleding aan te passen aan de gelegenheid. Is het echter nodig om juist wel opvallend aanwezig te zijn, dan dragen onze beveiligers een passend uniform. Al onze collega’s beschikken over alle benodigde diploma’s en certificaten. Daarnaast zijn zij zeer bedreven in diverse vechtsporten, zoals “krav-maga”.

Een veilige leefomgeving

Onze collega’s zetten alles op alles om voor een veilige leefomgeving te creëren. Helaas verandert de samenleving en zien wij steeds vaker negatieve veranderingen. Zo gebeuren afpersing of bedreigingen steeds vaker. Met onze beveiligers kunt u echter weer veilig de straat op. Zo zijn zij bijvoorbeeld getraind in profiling. Een techniek waarbij er wordt gelet op het gedrag van mensen. Door te kijken naar bepaald gedrag kunnen onze collega’s snel inspelen op eventueel gevaar en dit direct de kop indrukken. Op die manier komt het gevaar niet echt tot uiting.

Over ons

Grote klanten zoals het Leger des Heils maken dagelijks gebruik van de beveiligingsdiensten van Secret Security Service op verschillende locaties, maar ook voor kleinere klussen schakelt u ons gemakkelijk in. Wij worden bijvoorbeeld ook vaak ingehuurd voor artiestenbegeleiding en VIP-begeleiding. Wij werken met beveiligers die diverse talen spreken. Onze klanten kunnen dus met ons communiceren in hun eigen taal, wat vaak als zeer prettig wordt ervaren. Wanneer u snel een beveiliger nodig heeft, kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij zijn zeer flexibel en kunnen snel schakelen als u een spoedklus heeft.