Solo Start
Image default
Eten en drinken

Snel nuchter worden na een zakenlunch

Hoe word je snel nuchter na een zakenlunch?

Drink jij tijdens een zakenlunch graag een glaasje alcohol? Dan heb jij er zeker baat om je snel weer fit te voelen. Vooral wanneer je na de lunch ook nog moet werken of andere verplichtingen hebt. Normaal gesproken is alcohol binnen 2 uur na ieder glaasje alcohol weer uit je bloed. Drink je er twee of drie dan loop dat al gauw op. Er zijn gelukkig een aantal manieren die er voor kunnen zorgen dat je je niet aangeschoten of dronken voelt, en die ervoor zorgen dat de alcohol veel sneller uit je lichaam verdwijnt. Lees je mee?

 

Manieren om snel nuchter te worden

Hieronder een opsomming van enkele manieren die jouw kunnen helpen om sneller nuchter te worden. De gegeven manieren werken ook ter voorkoming van een kater.

 

  • Anti kater pillen/ontnuchteringspillen: dergelijke pillen zorgen ervoor dat je 2-3 keer zo snel nuchter wordt dan normaal gesproken. Wanneer je bijvoorbeeld 2 drankjes drinkt dan duurt het gemiddeld 4 uur voordat al het alcohol uit je bloed is. Wanneer je een anti kater pil neemt dan is dit al binnen 2 uur. Een goede werkende pil is Premulon.

  • Het drinken van water na ieder glas alcohol. Water drinken versnelt het proces van ontnuchteren niet, echter voel je je hierdoor wel minder dronken of aangeschoten dan normaal gesproken. Ook helpt water drinken een kater voorkomen of verminderen.

  • Drink een paar kopjes koffie: ook dit zorgt er niet voor dat je sneller ontnuchtert, maar het zorgt er wel voor dat het verdovende effect afneemt. Door het drinken van koffie voel je je beter en kun je er weer een aantal uren tegenaan.

Waar koop ik anti kater pillen?

Tegenwoordig kun je dergelijke pillen simpel en snel via internet bestellen. Echter is Premulon nu nog niet in Nederland verkrijgbaar. Houd de site van Premulon goed in de gaten voor meer informatie.

 

Voor meer info bezoek deze link : http://www.premulon.nl/