Solo Start
Image default
Eten en drinken

Een bedrijfsfeest organiseren in Arnhem

Mijn naam is Paul de Bont en ik ben al geruime tijd actief als HRM manager bij een middelgroot ICT bedrijf in Arnhem. Ieder jaar hebben wij een bedrijfsfeest in de vorm van het kerstdiner. Hierbij nodigen wij alle personeelsleden als ook de aanhang uit. De activiteit wordt wisselend op verschillende locaties gegeven en naast een heerlijk diner is er vaak voldoende ruimte om elkaar nog beter te leren kennen. Aangezien we al op verschillende locaties zijn geweest als bijvoorbeeld Open Lucht museum, Kasteel Rhederoord, Kasteel Engelenburg, De Hunting Lodge is het ieder jaar weer een behoorlijke puzzel om te beslissen welke accommodatie voldoet aan ons unieke bedrijfsimago.

Een bedrijfsfeest op maat voor je bedrijf

Nu denk u wellicht hoezo imago? Wat is dit dan en waarom zou dit belangrijk zijn. Welnu het kerstdiner is voor onze medewerkers inderdaad een erg belangrijk onderdeel van de bedrijfscultuur en imago. Wanneer je als nieuwe medewerker bij ons komt werken zul je er zeker snel iets over horen aangezien wij het enorm belangrijk vinden om dit moment met het bedrijf te vieren. Bovendien is het vaak gepaard met de eindejaar beoordelingen en ontvangt een ieder die bij ons werkt een kerstpakket. Belangrijk dus dat de accommodatie geschikt moet zijn om hier in een informele sfeer te kunnen genieten. Bij de uitvoering is het dit dus een belangrijk aandachtspunt voor de locatie.

Gasterij de Kommensaal

Dit jaar zijn we in een restaurant in Giesbeek geweest waar we naast een heerlijke ambiance ook heerlijk hebben gegeten en bovendien verschillende activiteiten hebben ondernomen. Ideaal voor bedrijven die met de kerstdagen met hun personeel een leuke activiteit willen ondernemen. Naast een op maat gemaakte kaart hebben we in een apart afgeschermd gedeelte van het enorme restaurant verschillende activiteiten ondernomen. Poker les, Wijnproeverij, Whisky proeverij, Buiten wandeling en oud Hollandse spelen waren allemaal onderdeel van de activiteiten die hier ter plekke konden worden uitgevoerd. Kortom wanneer u een mooie locatie in de omgeving van Arnhem zoekt waar u een leuk feest wilt geven is restaurant de kommensaal zeker een aanrader.

 

 

Voor meer info bezoek deze link :