Solo Start
Image default
Woning en Tuin

Ik wil houten vloeren

Ik ben Desiree en ik houd van houten vloeren. Zo vind ik ze erg fijn vanwege de structuur en de huiselijkheid die ze geven. Toch heb ik nooit zelf een houten vloer durven nemen. Ik ben altijd bang geweest over hoe ze tegen bepaalde vloeistoffen kunnen. Vaak komen er kringen en deze zijn erg moeilijk te verwijderen. Vooral met een gezin kan het vrij lastig zijn om hier goed mee om te gaan. Daarom heb ik jaren lang een gewone laminaat vloer gehad. Ik wilde eigenlijk wel switchen, maar hiervoor kreeg ik nooit de kans.

Houten vloeren in z’n werk

Jarenlang heb ik met een gewone vloer gelopen terwijl ik eigenlijk een mooie houten vloer wilde. Ik vond het lastig om toe te geven dat ik eigenlijk iets niet had gekozen puur uit angst. Om deze reden wilde ik graag tijdens onze verbouwing van een half jaar geleden iets anders. Ik besloot om er over na te gaan denken en toch eens te wagen. Hierdoor ben ik gaan kijken naar verschillende vloeren. Uiteindelijk kwam ik uit bij Bax Houthandel. Dit was een bedrijf wat hele mooie vloeren aanbod en deze vervolgens ook zelf konden leggen. Ik ben met mijn man in gesprek gegaan en hij zou ook graag een andere vloer willen hebben. Daarom hebben we toen besloten hiermee door te gaan. We kozen een mooie vloer uit en zijn in gesprek gegaan met dit bedrijf. We kwamen erachter dat het helemaal niet zo duur was. Dit bedrijf had een mooie korting op de vloer die wij graag zouden willen hebben.

De legging van de vloer

We maakten toen een afspraak en het bedrijf kwam op die datum onze vloer leggen. Ze deden dit erg netjes en professioneel. We waren dus ook erg enthousiast met het eindresultaat. Inmiddels zijn we een maand verder en zijn we erg tevreden. De angst die wij hadden over hoe lastig hout is, viel erg mee. We hebben namelijk een speciaal laagje over onze vloer gekregen en hierdoor is het allemaal erg netjes geworden. Een echte aanrader die Bax Houthandel!

Voor meer info bezoek deze link :