Botox of fillers?

      Reacties uitgeschakeld voor Botox of fillers?

Vaak wordt er gedacht dat wanneer iemand een cosmetische ingreep heeft laten doen aan haar lippen, dat er dan botox in lippen is gespoten. Vele noemen het dan ook botox lippen maar eigenlijk klopt deze benaming niet. Zo wordt botox in principe niet gebruikt om de vollere lippen te creëren. Dit zou er namelijk helemaal niet mooi uitzien. Lippen worden opgevuld door middel van fillers lippen. Vaak zijn dit fillers met hyalonzuur die kunnen worden ingebracht zonder een operatie. Ook dit zijn namelijk injecties die worden ingebracht. Wel zal je van te voren verdoofd worden waardoor dit helemaal niet pijnlijk is. Botox wordt vooral gebruikt voor het gezicht en voor het verwijderen van rimpels. Daarnaast kan het wel gebruikt worden voor hangende mondhoeken of andere problemen met de mond. Echter wanneer je echt vollere lippen wilt, zal je geen botox ingespoten krijgen maar krijg je fillers.  Veel beroemde vrouwen staan bekend om het gebruik van lip fillers. Hierdoor krijg je volle lippen die je een jeugdige uitstraling geven. De mond is het eerste waar mensen naar kijken wanneer je met iemand praat en is daarom dus een erg belangrijk aspect van je gezicht. Veel vrouwen willen daarom mooie volle lippen. Het kan zijn dat zij van zichzelf erg dunne lippen hebben en zich hierdoor onzeker voelen en daarom ervoor kiezen om fillers te nemen. Wanneer je naar de cosmetische kliniek gaat zal er goed met je worden gesproken over de aanpassingen die je aan je gezicht wilt gaan doen. Zo zullen de artsen adviseren over de fillers en zullen zij vooral adviseren om niet te grote lippen te willen. Dit zorgt namelijk voor een onnatuurlijke uitstraling. Het kan dan namelijk zo zijn dat de lippen helemaal niet meer bij het gezicht passen, waardoor de vollere lippen er niet mooier uit zullen zien maar het zal dan vooral een beetje vreemd er uit zien. Je wil natuurlijk zo een natuurlijk mogelijke look en daarom is het belangrijk om goed naar de adviezen van de arts te luisteren.

Voor meer info bezoek deze link : http://faceland.nl