Word een goede mode adviseur met een gedegen mode opleiding

      Reacties uitgeschakeld voor Word een goede mode adviseur met een gedegen mode opleiding

De ene mode opleiding is de andere niet. Als je in de mode werkzaam bent of hierin een baan wilt gaan zoeken, dan is het belangrijk om een opleiding te kiezen waar je daadwerkelijk wat aan hebt. Ook als je al langer in een modewinkel werkt, kan het zeker geen kwaad om jouw kennis te verbreden. Nieuwe inzichten in het verkopen van mode gaan aan je voorbij als je niet aan bijscholing of nascholing doet. Een leven lang leren geldt voor veel beroepen, maar ook zeker in de mode. Volg dus zeker om de paar jaar een leuke mode opleiding om je kennis up-to-date te houden.

Blijf een goede mode adviseur voor jouw klanten

Wanneer klanten jouw modewinkel bezoeken dan kan het zo zijn dat zij graag advies van je willen als deskundige. Zeker als er een outfit moet worden gekocht voor een bijzondere gelegenheid zijn sommige mensen hierover wat onzeker. Wat trek ik aan naar dat belangrijke sollicitatiegesprek of het zakendiner waarvoor ik ben uitgenodigd? Maar ook: hoe kom ik goed voor de dag op de trouwdag van mijn dochter of die van mijn beste vriendin? In dit soort gevallen kun je, als je een goede mode opleiding hebt gevolgd, een goed en deskundig advies geven. De klant zal dan met een tevreden gevoel over de aankoop de winkel verlaten en zeker nog eens terug willen komen.

Bij wie kan je een goede opleiding in de mode volgen?

Ben je al werkzaam in de mode en wil je meer kennis opdoen over actuele ontwikkelingen? Volg dan een van de mode opleidingen van Detex Opleidingen. Dit opleidingscentrum biedt onder andere de opleiding Mode Adviseur aan. Een korte opleiding die slechts vijf dagen in beslag neemt. Als je deze cursus hebt gedaan ben je weer helemaal op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van textiel, styling en andere relevante zaken. Meer informatie vindt je op de website. Hier kun je jezelf ook direct voor deze mode opleiding inschrijven.

https://www.detex.nl