De beste leermiddelen voor groep 5

      Reacties uitgeschakeld voor De beste leermiddelen voor groep 5

U wilt toch ook de beste leermiddelen voor uw leerlingen van groep 5? Bij Educatieve Uitgeverij Kinheim vindt u de beste en de leukste leermiddelen voor groep 3 tot en met 8. U vindt hier verschillende boeken, dvd’s en nog veel meer leermiddelen voor allerlei vakken. Met deze leermiddelen leren de kinderen spelenderwijs. Want zo leren kinderen op een leuke en daardoor zeer effectieve manier! Ze nemen de stof zo beter in zich op en, wanneer kinderen een positieve associatie hebben met de leerstof, onthouden ze het ook beter. De leerlingen zullen u meer waarderen en ook de prestaties van uw leerlingen gaan omhoog.

Leermiddelen voor allerlei vakgebieden

Zoals gezegd heeft Educatieve Uitgeverij Kinheim leermiddelen voor verschillende schoolvakken. Zo kunt u voor het gehele lespakket terecht bij één en dezelfde leverancier. Bijkomend voordeel is dat de leerlingen zo steeds op dezelfde manier leren. Zo is de structuur, opbouw en manier van uitleggen steeds hetzelfde. Zo behouden uw leerlingen het overzicht. U kunt bij Kinheim terecht voor diverse schoolvakken, zoals:

  • Taal
  • Rekenen
  • Wereldoriëntatie
  • Lezen
  • Creatief

Uw leerlingen uit groep 5 leren met deze leermiddelen niet alleen op een leuke, maar ook zeer afwisselende manier. Bij taal bijvoorbeeld zijn er blokboeken, maar ook puzzels. Bij rekenen zijn er nog veel meer soorten puzzels, maar zeker ook traditionele boeken met allerlei soorten sommen. Ook kunnen de kinderen zelfstandig tafels leren. De leermiddelen voor groep 5 zien er ook nog eens fantastisch uit. Daarom zijn dit de ideale leermiddelen voor groep 5 en zeker ook de andere groepen van de basisschool.

Kies uit verschillende fantastische leermiddelen

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar de leermiddelen van Educatieve Uitgeverij Kinheim? Neem eens een kijkje op de website. Per leermiddel ziet u hoe deze eruitziet en kunt u een uitgebreide beschrijving lezen. Wanneer u nog vragen heeft, dan kunt u deze telefonisch stellen. Bestel anders de leermiddelen voor groep 5 of een andere groep eenvoudig online! Ook het bestellen van een proefpakket is mogelijk. Bent u toch niet helemaal tevreden? Dan heeft u een retourtermijn van acht werkdagen.

https://www.kinheim.com/