Uw CV ketel onderhouden door TFK Amstelveen

      Reacties uitgeschakeld voor Uw CV ketel onderhouden door TFK Amstelveen

Goedkope Loodgieter Amstelveen

Met ons 25-jarige bestaan heeft TFK vakkundige en specialistische kennis op het gebied van CV ketelonderhoud. De goedkope loodgieter in Amstelveen hanteert een zorgvuldige vakbekwame werkwijze als het op onderhoud aankomt. Naast CV ketelstoringen werken we ook aan uw woningen indien u een lekkage heeft of een verstopte riolering. Daarnaast helpen we ook met andere reparaties en installaties in en om uw woning.

CV Ketel Onderhoud Amstelveen

TFK, de goedkope loodgieter Amstelveen heeft vakmannen tot beschikking met alle benodigde kennis van professioneel onderhoud. Het gaat om technische problemen die u meestal zelf onmogelijk op kunt lossen. Voor een CV ketel is technische kennis nodig in verband met de veiligheid van zo een ketel. Onze vakmannen streven naar de meest betaalbare optie omdat een CV ketel zomaar ineens onverwacht kapot kan gaan of verstoord kan raken. Dan wilt u natuurlijk niet onverwachts te diep in uw buidel hoeven tasten. Naast de juiste opleiding en kennis beschikken wij ook over de meest professionele materialen om uw CV ketel te onderhouden.

Spoedservice

Tevens maken wij ook gebruik van de spoedservice voor reparaties die echt niet kunnen wachten. Indien uw CV ketel ineens een storing heeft op een koude winterdag wilt u natuurlijk niet de hele avond of bijvoorbeeld een heel weekend in de kou hoeven zitten. Met onze spoedservice zijn wij 24/7 bereikbaar. Zo heeft u geen zorgen en kunnen wij u direct te hulp schieten. Onze vakmensen staan klaar met gereedschap en kunnen zo het probleem ook direct fixen. Of het nou weekend is, avond, vakantie of buiten reguliere werktijden om, u kunt altijd een belletje geven en wij komen direct.

Dienstverlening

Naast CV ketelonderhoud verkopen wij ook nieuwe CV ketels. Het is raadzaam op uw CV ketel regelmatig te laten onderhouden. Alleen op die manier al voorkomt u het risico op koolmonoxide vergiftiging maar zorgt ook voor een lagere energierekening. Bij een storing schieten we u ook snel en vakkundig te hulp. Geen warm water meer? Wij kijken uw CV ketel goed na en kijken waar de storing vandaan komt. Ondanks de oorzaak zorgen wij ervoor dat het probleem dezelfde dag nog is opgelost. Natuurlijk is het soms ook mogelijk om een storing zelf op te lossen. Op onze website, TFK CV ketel onderhoud Amstelveen geven wij een aantal adviezen. Vaak kan het probleem worden opgelost door de thermostaat uit te zetten. Indien dat niet werkt kunt u zelf de CV ketel resetten en de radiatoren ontluchten. Soms zorgt lucht voor een storing of slecht functioneren van de ketel bijvoorbeeld. In de handleiding van uw CV ketel vind u tevens veel informatie.

Veiligheid en CV ketel onderhoud

Veel brandverzekeringen stellen CV ketel onderhoud als verplichting om in aanmerking te komen voor een vergoeding bij brand. Is de brand de oorzaak van slecht onderhoud? Dan kan het zijn dat u niets vergoed krijgt. Loodgieter Amstelveen zorgt ervoor dat u veilig van uw CV installatie kunt genieten. De monteurs weten precies waar de ketel op gecontroleerd moet worden. Door goed onderhoud is een koolmonoxidegevaar vrijwel onmogelijk. Een goede verbranding en veilige afvoer is het gevolg van een goed functionerende ketel waarbij koolmonoxide geen kans krijgt om te ontsnappen. Ook het merk en soort CV ketel bepalen hoe vaak de ketel moet worden onderhouden. Ons onderhoud bestaat uit reinigen, opnieuw afstellen en controle op veiligheid en zuinigheid van het apparaat.

Tips en adviezen

Op ons blog die via onze website is te vinden, vind u tips en adviezen over CV ketels en installaties. Dit zijn tips omtrent veiligheid, wat u zelf kunt doen om de levensduur van uw CV ketel te vergroten en wanneer u beter iemand kunt inschakelen. Voor goedkoop CV ketel onderhoud kiest u voor de loodgieter TFK in Amstelveen.

https://loodgieter-amstelveen.nu/