Solo Start
Image default
Zakelijk

Waar kan ik tijdelijke opslagruimte huren?

Heb je binnenkort een (bedrijfs)verhuizing of lange reis op de planning staan? Dan kan het zo zijn dat je op zoek bent naar tijdelijke opslagruimte om die periode te overbruggen. Zoek je nog naar een bedrijf waar je tijdelijke opslagruimte huren kunt realiseren? Neem dan eens een kijkje op de website van 1BOX. Zij beschikken namelijk over diverse locaties waar je verschillende formaten opslagboxen kunt huren. Er is voor elke oplossing een passende opslagbox te vinden. Op deze manier betaal je nooit te veel voor het aantal vierkante meters waar je daadwerkelijk gebruik van maakt. 

Voordelen tijdelijke opslagruimte huren bij 1BOX

Bij 1BOX is het mogelijk om ook voor een tijdelijke periode een opslagbox te huren. Het fijne is dat je de eerste maand zelfs maar één euro betaalt. De opzegtermijn betreft vijftien dagen, dus zorg ervoor dat je op tijd opzegt zodat je niet onnodig betaalt voor een ruimte waar je geen gebruik meer van maakt. Alle locaties zijn gelegen rond snelwegen, waardoor ze goed te bereiken zijn. Daarnaast kun je elke dag van het jaar bij je spullen en dat tussen 6 uur ’s ochtends en 11 uur ‘s avonds. Mocht je zware of grote spullen in of uit de box willen krijgen, mag je geheel gratis gebruikmaken van de transportkarren of aanhangers die er aanwezig zijn. 

De oplossing voor jou

Mocht je dus op zoek zijn naar een tijdelijke oplossing om wat spullen op te kunnen slaan, dan is 1BOX zeker een bedrijf om contact mee op te nemen.