Solo Start
Image default
Zakelijk

Dak lekkage? Kewodak Service!

Zit u thuis met een lekkend dak, of heeft u lekkage in uw restaurant of winkel? Dan wilt u het liefst dat dit direct opgelost wordt. Een lekkage is iets dat zo snel mogelijk gerepareerd moet worden. Als dit niet gebeurt, dan zal de schade aan uw dak groter worden en uiteindelijk kan ook schade aangebracht worden aan uw inboedel. Daarom kunt u in het geval van een dak lekkage altijd meteen Kewodak Service inschakelen. Wij beschikken over een team van dak specialisten die dag en nacht voor u klaar staan om schade aan uw dak te repareren. 

Dienstenpakket

Kewodak kan niet alleen uw daklekkage verhelpen, maar biedt een totaalpakket aan diensten als het gaat om platte daken. We leggen verschillende soorten platte daken aan en u kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote dak projecten. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de inspectie en het onderhoud van uw dak. Dit zijn meer preventieve maatregelen, zodat de kans op een lekkage aanzienlijk verkleind wordt. Tijdens een inspectie en onderhoudsbeurt wordt het dak schoongemaakt en worden zo nodig kleine reparaties uitgevoerd om het dak te verstevigen. U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over lekkages.

Dakbeveiliging

Om dak werkzaamheden op een goede en veilige manier uit te kunnen voeren, is een goede dakbeveiliging erg belangrijk. Onze dak specialisten moeten nu eenmaal hun eigen veiligheid, maar ook die van u kunnen garanderen. Daarom is het vaak nodig om een veiligheidsinspectie uit te voeren voordat we op uw dak aan het werk gaan. Er wordt dan bijvoorbeeld gekeken naar de begaanbaarheid van het dak, of het dak stevig genoeg is en of er mogelijkheden zijn tot het bevestigen van veiligheidskabels. Voor meer informatie over onze dak werkzaamheden kunt u altijd contact met ons opnemen. Kewodak staat graag voor u klaar.

Voor meer info bezoek deze link : http://www.kewodakservice.nl/