Solo Start
Image default
Gezondheid

De juiste zorgverzekering voor jou

De tijd dat we weer van zorgverzekering mogen veranderen komt er aan. Op enkele uitzonderingen na mogen we uitsluitend aan het einde van ieder kalenderjaar overstappen naar een andere zorgaanbieder. Natuurlijk let je bij je keuze op belangrijke zaken als: de hoogte van de basispremie zorgverzekering 2017, kwaliteit van de zorg en de service van de zorgverzekeraar. Ook diverse aanvullende polissen dienen onder de loep genomen te worden. Je wilt immers de juiste zorg vergoed hebben. Trouwens, welke zorg denk je volgend jaar nodig te hebben?

Basis of aanvullend verzekerd?

In de regel geldt dat je meer zorg nodig hebt naarmate je ouder wordt. Echter, dit is lang niet in alle gevallen zo. Ook veel jongeren krijgen te maken met chronische aandoeningen, blessures en andere gezondheidsproblemen die je wellicht niet op die leeftijd zou verwachten. Daarom is het goed om te kijken naar je eigen persoonlijke gezondheidssituatie en op basis daarvan op zoek te gaan naar een zorgverzekering die bij je past. Heb je voldoende aan de basisverzekering in 2017 of heb je behoefte aan aanvullende verzekeringen zoals een extra verzekering op het gebied van tandheelkunde, fysiotherapie of alternatieve geneeswijzen?

Een goede tandartsverzekering

We hebben helaas niet allemaal een gezond en sterk gebit. Zowel ouderen als jongeren krijgen te maken met tandproblemen en deze problemen kunnen verschillende oorzaken hebben. Een goede tandartsverzekering is belangrijk wanneer je regelmatig een tandarts bezoekt en dan vooral wanneer je meer tandheelkundige zorg nodig hebt dan alleen de reguliere controles bij de tandarts. Heb je een ZorgDirect basisverzekering en wil je je alleen aanvullend verzekeren voor tandartskosten? Dan kun je gewoon een losse tandartsverzekering afsluiten. Een van de vele voordelen van een zorgverzekeraar met een no-nonsense aanpak.

Voor meer info bezoek deze link : https://www.zorgdirect.nl/