Solo Start
Image default
Woning en Tuin

Houten tuinmeubels goed beschermen

In de wintermaanden kan uw teak tuin set gewoon buiten blijven staan. Best bijzonder, want teakhout is afkomstig uit een warm land! Toch heeft deze tropische houtsoort weinig hinder van ons klimaat. Uw teakhout behandelen is dan ook niet zo lastig. Zodra de winter voorbij is, en de eerste warme zonnestralen de tuin weer bereiken is het tijd voor een goede schrobbeurt. Uw meubels zullen weer stralen nadat het zand en mos is verwijdert. U kunt uw meubels reinigen met een mild sopje van groene zeep, soda of een teak schoonmaakproduct. Maak in ieder geval de houten meubels nooit schoon met een hoge druk reiniger. Het hout raakt beschadigd en wordt hier alleen maar ruwer van!

Teakhout voeden

Wilt u uw teakhout voeden en de warme kleur weer terughalen? Gebruik dan de speciale Golden Care Teak protector. Een heerlijk product dat wel vier keer langer aanwezig blijft dan teak olie. Lekker veilig, want het is op waterbasis en EKO safe. De webshop Tuinmeubel Onderhoud biedt kwalitatieve producten ter onderhoud van uw tuinmeubels. Niet alleen teakhouten meubels, ook voor wicker of textileen meubels zijn de juiste producten te vinden.

Voor meer info bezoek deze link : http://www.tuinmeubelonderhoud.nl/