Een houten klok of andere houten woonaccessoire kunt u kopen in deze bijzondere webshop

      Reacties uitgeschakeld voor Een houten klok of andere houten woonaccessoire kunt u kopen in deze bijzondere webshop

Wilt u uw woning decoreren met leuke woonartikelen en -accessoires? Of bent u juist op zoek naar een geschenk en lijkt het u leuk iets voor in huis te geven? Dan wordt u waarschijnlijk wel enthousiast van het aanbod van De Lingehof. Dit bedrijf beschikt over een webshop met prachtige woonartikelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een hanglamp van hout of houten kindermeubels? In hun assortiment vindt u bijzondere creaties voor in huis. De producten die zij verkopen, zijn gemaakt door hardwerkende medewerkers met een verstandelijke handicap op een zorgboerderij. Het is een van de oudste zorgboerderijen van Nederland. Sommige medewerkers verblijven zelfs permanent op deze boerderij. Niet alleen hebben zij een vorm van tijdverdrijf aan het maken van accessoires voor in huis, ze zijn er ook erg goed in. Daarom biedt het zowel u als de makers blijdschap als u bijvoorbeeld een houten klok bij hen gaat kopen.

Diverse leuke woonartikelen, gemaakt van hout

Op de zorgboerderij is in 2016 een speciale, professionele werkplaats ingericht waar mensen met een verstandelijke beperking leuke en mooie woonartikelen maken. Uiteraard worden zij hierbij begeleid, er lopen diverse ontwerpers en houtbewerkers rond. Hout is dan ook het meest gebruikte materiaal in de werkplaats. U kunt bijvoorbeeld een houten klok of een hanglamp die gemaakt is van hout kopen. De unieke producten zijn een fraaie toevoeging aan uw interieur, ongeacht de ruimte waar u deze plaatst of ophangt.

Bestel een prachtige woonaccessoire

Of u nu een houten klok of iets anders wilt kopen in de webshop van De Lingehof, u bent verzekerd van een woonaccessoire van topkwaliteit. Alles wordt met de hand gemaakt en afgewerkt, bovendien controleert de keurmeester het artikel van A tot Z voordat deze verzonden wordt. Zo weet u zeker dat uw woonartikel tiptop in orde is. Bestel dus die hanglamp, klok of ander accessoire van hout en geef uzelf of een ander een unieke creatie voor in huis!