Solo Start
Image default
Woning en Tuin

Je beleggingspand verkopen

Veel mensen vinden dat wanneer ze een beleggingspand verkopen, de tijd die ze aan onderzoek besteden, loont. Doe wat extra inspanningen in marktonderzoek en u kunt nadenken over wie uw potentiële kopers beter zouden kunnen zijn. Het kan voor verkopers moeilijk zijn om erachter te komen wie zal betalen en wie niet betrouwbaar is. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de vastgoedmarkt en maken aanbiedingen op maat. Onze diensten worden discreet behandeld en we kopen uw huis zonder banklening, zodat het sneller verkocht is.

Rap je beleggingspand verkopen

Laat ons u helpen uw eigendom snel en efficiënt te verkopen voor een goede prijs. Ook al is het gedeeltelijk verhuurd, we zijn geïnteresseerd. We zijn op zoek naar panden op de markt met achterstallige reparaties en onderhoud. We hebben een vast proces voor het kopen van onroerend goed, met een vast team van experts om de aankoop te begeleiden. Wij zijn gekwalificeerd om onze eigen financiering aan te bieden, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over financieringsovereenkomsten. Bezorging is ook bespreekbaar. We proberen een voor beide partijen aanvaardbaar aanbod te vinden voor zowel kopers als verkopers.

Zekerheid bij de verkoop

Een clausule in het contract stelt u in staat om uw huis of eigendom in bezit te nemen, zelfs nadat het in de verkoop is gegaan. Dit is voor als er later gebreken aan het licht komen. Met de Verklaring van geen eigen woning hoeft u zich geen zorgen te maken over de verkoop in de huidige staat omdat deze niet voor uw eigen beroep is gebruikt.

Vastgoedinvesteerders

Heb je het gevoel dat je vastzit met een heleboel huizen die je niet lijkt te verkopen? Je bent niet de enige – we helpen mensen oplossingen te vinden voor projecten waarmee ze worstelen! We kopen uw huizen van tevoren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het financieren van een individuele woning. Heeft u een project waarbij u veel huizen in één keer moet kopen? Dat is iets wat we kunnen doen. Laat het ons weten, dan bespreken we de mogelijkheden.