Solo Start
Image default
Aanbiedingen

Afvallen met een diëtist in Den Haag en met behulp van het programma ‘Grip Op Koolhydraten’

Woon je in Den Haag en wil je afvallen? Dan zal het je niet zijn ontgaan dat een groot deel van de diëten koolhydraatarm zijn. Koolhydraatarm eten is echter niet alleen de juiste keuze wanneer je wilt afvallen in Den Haag, maar ook wanneer je een gezonde leefstijl wilt ontwikkelen en behouden. Vaak is het niet helemaal duidelijk welke voedingsmiddelen nu écht koolhydraatarm zijn. Een professionele diëtist in Den Haag kan je hierbij helpen. De praktijk Gezond Leven Diëtisten biedt je het ‘Grip Op Koolhydraten’-programma, waarbij het doel is je energie niet meer uit koolhydraten te halen.

Werken aan een gezond en evenwichtig dagmenu

Het bovengenoemde programma heeft een duur van zes weken. Je gebruikt gezonde, biologische producten die vlot tot gewichtsverlies leiden. Een deel van de producten die door jouw diëtist in Den Haag worden voorgeschreven, zijn ook in de praktijkwinkel verkrijgbaar. Tevens is het mogelijk om online te bestellen. De eetprogramma’s zijn eiwitrijk en gevarieerd. Je bouwt in de zes weken dat het programma loopt, langzaam naar een gezond en evenwichtig dagmenu toe.

Redenen om met het programma te starten

Het programma van Gezond Leven Diëtisten is ook erg raadzaam voor personen met diabetes. Bij dit traject met een professionele diëtist in Den Haag kun je rekenen op intensieve begeleiding, een persoonlijk voedingsplan, behoud van je spiermassa, lekkere producten en eenvoudige recepten. Na het bereiken van je doel kun je op nog een jaar lang begeleiding van je diëtist rekenen.

Krijg de beste begeleiding van deze regio

Wil je afvallen in Den Haag? Dan kun je bij deze praktijk altijd rekenen op een ervaren en betrokken diëtist. De begeleiding naar een gezonde leefstijl is van de hoogst mogelijke kwaliteit. De diëtisten hebben elk hun eigen expertise, waardoor je bij de praktijk ook aan het juiste adres bent wanneer er sprake is van intensief sporten, ziekte of andere situaties die meer eisen aan een traject stellen. Neem contact op met de diëtisten voor meer informatie.