Solo Start
Image default
Woning en Tuin

Makelaarskantoor Hoogeveen, grote woningnood zorgt voor extra werkdruk

Makelaarskantoor Hoogeveen. Er was eens een kantoor ergens in ons kleine land. Ergens in ons kleine kikkerland. Oost west thuis best. Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Eigen haard is goud waard. Ik kan geen kikker van de kant af duwen, mijn handen zitten altijd in een kluwen. Op dit kantoor werkt een viertal makelaars en niet zomaar een kwartet. Nee, een viertal vol met ambitie en talent. Zij hebben alle vier weinig ervaring maar ze hebben alle vier wel een zeer goede, uitgebreide opleiding gehad. Makelaarskantoor Hoogeveen.

Is die hele grote boerderij in Elim nog te koop?

Makelaarskantoor Hoogeveen. Op dit kleine maar fijne kantoor werkt ook nog een vijfde persoon namelijk een secretaresse. En niet zomaar ééntje, een secretaresse vol energie en goede wil. In de loop van de vele jaren zou zij uitgroeien tot het manusje van alles. Zij zou uitgroeien tot de steun en toeverlaat voor het viertal makelaars. Haar takenpakket groeide in de loop der jaren zeer sterk. Het behandelen van het telefoonverkeer, het verzorgen van de fysieke post, zowel ingaand als uitgaand. Het versturen en beantwoorden van heel veel mailtjes. Makelaarskantoor Hoogeveen.

Vier nieuwe woningen in Gieten met maar liefst 428 belangstellenden

Makelaarskantoor Hoogeveen. Verder bestond haar takenpakket uit het serveren van de koffie en het goed op peil houden van de voorraad materialen. En iets waar gewoon heel veel tijd in gaat zitten namelijk het kopiëren van alle stukken. We leven in 2021 maar je houdt het echt niet voor mogelijk hoeveel tekst op papier de makelaars nodig hebben. Je zou zeggen dat moet in deze moderne tijd toch anders kunnen. Het streven is natuurlijk te komen tot het zoveel digitaal aanleveren van teksten en foto’s van woningen. Dat gaat steeds beter. Makelaarskantoor Hoogeveen.