Solo Start
Image default
Banen en opleidingen

Reken op betrouwbare arbeidsbemiddeling van deze specialist

Scope People uit Alblasserdam, Zuid-Holland, staat klaar voor arbeidsbemiddeling voor zowel werkgevers als werknemers. Zij hanteren een persoonlijke aanpak waarbij ze u of uw organisatie goed leren kennen. Hierdoor vinden ze voor werkgevers een geschikte kandidaat voor de invulling van een openstaande functie en voor werknemers vinden zij een geschikte baan waar u blij van wordt. Zo is iedere partij blij met de invulling van de functie. Dit begint bij een persoonlijk kennismakingsgesprek, waarbij ze uw wensen in kaart brengen. Vervolgens gaan de experts aan de slag om een goede match te genereren.

De diverse diensten van deze expert

Scope People uit Alblasserdam, Zuid-Holland, gaat echter verder dan enkel arbeidsbemiddeling. Ze zijn ook actief bezig met uitzendkrachten, detachering, payrolling en werving & selectie. Uitzendwerk is erg groot, 10% van alle banen komen namelijk tot stand via de uitzendbranche. Hierdoor is het voor zowel de werkgever en werknemer mogelijk om flexibel aan werk te komen. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen tijdens drukke dagen of wanneer er onverwacht een werknemer wegvalt. Dit voordeel heeft u ook bij detachering. Het grote verschil tussen detachering en uitzendwerk is het feit dat de arbeidsovereenkomst vroegtijdig kan worden beëindigd bij uitzendwerk. Bij detachering zit u vast aan de afgesproken periode. Twijfelt u wat in uw situatie de beste oplossing is? De experts van Scope People helpen u graag in de arbeidsbemiddeling.

Ontdek wat deze specialist voor u kan betekenen en neem contact op

Bent u geïnteresseerd in de diensten omtrent arbeidsbemiddeling van Scope People uit Alblasserdam, Zuid-Holland? Neem dan zeker contact op met deze specialist. Ze staan u graag te woord om u van advies te voorzien of u te helpen met arbeidsbemiddeling. Of u nu een werkgever bent die op zoek is naar een passende werknemer of een werknemer bent die zoekt naar een uitdagende functie. Deze expert staat voor u klaar. Schroom dus niet en neem contact met hen op.

https://scopepeople.nl/