Onderhoudsmedewerker buitendienst

      Reacties uitgeschakeld voor Onderhoudsmedewerker buitendienst

JOBOMSCHRIJVING

Bent u op zoek naar nieuwe uitdagingen bij het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden in het mooiste deel van Nederland?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een onderhouder die hoopt de mooiste plek van het land mooier te maken, maar ook bereid is hard te werken om dit doel te bereiken! Je reist met een collega-monteur door het land om verschillende faciliteiten door het hele land te onderhouden.

Wat ga je doen?

Als onderhoudsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van diverse fonteinen door heel Nederland. U moet 140 installaties met meerdere teams onderhouden. Zo kom je op allerlei mooie plekken en leer je tegelijkertijd ook veel over vakkennis op het gebied van elektrotechniek! Soms moet je in 3 dagen door Amsterdam rijden om 15 fonteinen te onderhouden. Het kan echter gebeuren als u 1 fontein gedurende 4 dagen gebruikt!

Als onderhoudspersoneel gaan jij en je collega’s om 07.00 uur aan de slag en moeten je collega’s zich eerst aan de veiligheidsvoorschriften houden voordat ze de fontein sluiten. Elke fontein is immers anders. De op maat gemaakte fontein heeft verschillende installaties, elke keer werkt hij net iets anders dan de vorige. Let hier goed op, want er is een kans om door te groeien als monteur, en daarvoor ben je de juiste persoon! Het water moet vervolgens uit de fontein worden verwijderd door een waterstofzuiger. Gelukkig heeft elke fontein een put waarop je water kunt geven. Na het afronden ga je naar de volgende fontein of ga je tevreden naar huis. Best wel gaaf!

 Wat bieden wij jou?

Als onderhoudsmedewerker voorzien wij u van:

• fulltime werk (minimaal 40 uur!);

• totaal uurloon van 11,85 euro;

• 25 vakantiedagen en 8,33% vakantieloon;

• langdurige functies, als het normaal werkt, dan Overnemen door de klant

• Werken in een goed team

• Deelnemen aan online trainingen via GoodHabitz;

https://www.vindazo.nl/keywords/onderhoudsmedewerker.html