Solo Start
Image default
Beauty en verzorging

Geef je zelfvertrouwen een boost door spataderen te laten verwijderen nabij Arnhem

Soms kijkt u in de spiegel en bent u niet geheel tevreden. Soms kunt u niets veranderen, maar sommige zaken aan uw uiterlijk zijn aan te passen. Dit zijn zaken als spataderen en overhangend vel bij uw bovenoogleden. Dit soort zaken zijn hinderlijk, maar er is wel iets aan te doen. Toch zitten hier ook risico’s aan. Ook verhelpt u sommige zaken, zoals de kans op ontstekingen aan de oogleden door overhangend vel, en problemen door verwijde vaten bij spataderen. Tevens zijn zowel overhangende oogleden als spataderen esthetisch onwenselijk. Wilt u hier iets aan doen? Kies dan voor een behandeling bij een specialist die u helpt om weer met zelfvertrouwen in het openbaar te verschijnen.

Verschillende vestigingen voor uw behandelingen

Woont u in de regio Arnhem en wilt u ingrepen laten doen als het laten verwijderen van spataderen of een bovenooglidcorrectie, dan kunt u terecht in Oosterbeek, Dinxperlo of Denekamp. Hier krijgt u altijd de juiste zorg en ondergaat u uw behandeling in een rustgevende setting. Of u nu uw spataderen laat verwijderen, of een bovenooglidcorrectie laat uitvoeren, u kunt bij Optimum Clinics, nabij Arnhem, altijd terecht voor een goede behandeling, zodat u zich met een gerust hart kunt laten behandelen.

Welke behandelingen zijn er mogelijk?

Het laten weghalen van spataderen gebeurt meestal met een endoveneuze laserprocedure of de zogenaamde Müller-phlebectomie. Als uw situatie anders bepaalt, dan is er ook een andere soort behandeling mogelijk. Bij een dergelijke bovenooglidcorrectie wordt overtollige huid en overtollig spierweefsel verwijderd, en wordt het overgebleven weefsel op de juiste plek gepositioneerd. Zo krijgt u altijd een frisse blik.

Maak een afspraak voor een consult

In zowel Dinxperlo, Denekamp en Oosterbeek in de regio Arnhem kunt u terecht voor een bovenooglidcorrectie of het laten verwijderen van spataderen. Overweegt u één van deze behandelingen? Neem contact op en maak een afspraak voor een eerste consult. Let op, op het moment van schrijven (augustus 2020) worden de meeste consulten via beeldbellen gedaan.