Solo Start
Image default
Beauty en verzorging

Op een veilige manier jong blijven

Het ouder worden wil je natuurlijk graag voorkomen. Nu kan je het ouder worden in levensjaren natuurlijk niet tegengaan. Je kunt er wel voor zorgen dat je er jonger uit gaat zien uiteraard! Naast de crèmes die op de markt zijn kun je ook kiezen voor vluggere oplossingen die vlugger resultaat geven. We nemen graag even de mogelijkheden met je door om jou zo optimaal in te lichten.

 

Een snelle en vooral ook veilig oplossing zijn fillers. Bijvoorbeeld fillers in wangen is iets wat veel mensen vandaag de dag doen. Het voordeel van het gebruiken van fillers fillers is dat je snel en vrij eenvoudig een heel mooi resultaat kan bereiken. Rimpels kun je gemakkelijk verminderen met behulp van fillers. Ook andere plekken aan de huid kan je verhelpen met fillers. Hierbij kun je denken aan ongewenste littekens en acne op de bovenhuid. Sommigen hebben ook last van vrij diepe onderhuidse lijnen, hierbij kan je ook het volume opvullen.

 

Wij adviseren daarom om tijdelijke fillers te gebruiken omdat dit een veel veiligere manier van werken is. De tijdelijke fillers bestaan vooral uit biologische, afbreekbare stoffen. Het lichaam breekt deze erg geleidelijk af waardoor het resultaat ook erg langzaam afneemt. De kosten fillers zijn ook niet heel hoog te noemen. Daarom is het goed te doen om na een bepaalde tijd een aanvullende behandeling te laten doen.

 

Omdat er met permanente fillers zich over het algemeen veel complicaties zich uiteindelijk voordoen raden wij eigenlijk altijd de permanente fillers af. Het lijkt er naar dat mensen in de toekomst steeds vaker de tijdelijke fillers gaan gebruiken. Met de gefaseerde behandeling wordt het gewenste resultaat langzamer bereikt, echter weet je wel dat het een veel veiligere manier van werken is. De ontwikkelingen op het gebied van tijdelijke fillers zetten zich ook in rap tempo voort.

 

Naast fillers zullen mensen ook steeds vaker kiezen voor methodes waarbij er niks inwendigs wordt gedaan. Zo kan je denken aan behandeling met een laser, ultrasound, radiofrequentie of een combinatie van al deze methodes. Met al deze methodes zal er in de toekomst voor ieder wat wils zijn.

 

Voor meer info bezoek deze link : https://faceland.nl/